| Fuck off | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Daniel Stark
| Subiect: Re: Fuck off Mier Sept 07, 2011 1:57 pm | |
| Tacu trantindu-se langa ea.Privea tavanul plictisit si ofta incet , fara sa spuna ceva anume.Nu gasea un cuvant si nici nu se stresa sa spuna ceva , nu vedea rostul in acel moment.O privi inca nevenindu-i sa creada ca se futuse cu soarasa. | |
|
| |
Roselyn Stark
| Subiect: Re: Fuck off Mier Sept 07, 2011 1:59 pm | |
| -Sper ca acum no sa incepi sa plangi ca te-ai futut cu mine. ii zic razand dandu-mi seama la ce se gandea.Ai pacatuit, fiul lui Dumnezeu, hai la preot sa ii vorbesti. ii zic incepand sa rad si mai tare. | |
|
| |
Daniel Stark
| Subiect: Re: Fuck off Mier Sept 07, 2011 2:04 pm | |
| Se ridica privind-o rece.Nu avea chef de glume si chiar nu ii pasa ca se futuse cu ea. -Poti macar odata sa nu mai faci glume proaste?si habar nu ai la ce imi sta capu asa ca nu te mai da cu presupusu.murmura. Il facuse sa se simta aiurea din cauza ceea ce spunea si trecand din nou la personalitatea lui de indiferent. | |
|
| |
Roselyn Stark
| Subiect: Re: Fuck off Mier Sept 07, 2011 2:09 pm | |
| Mi-am dat ochi peste cap si m-am dus sa-mi i-au boxerii din baie apoi am inceput sa ma imbrac. Inca aveam parul ud iar afara ploua cu galeata. Am deschis geamul si m-am urcat pe el. -Ba c-am stiu. Stai linistit, nu cred ca ne vom mai vedea dar, sa sti ca nu vroiam sa plec asa. ii zic privindu-l putin trista.Ne mai vedem, cred. ii zic apoi ma pregatesc sa sar. | |
|
| |
Daniel Stark
| Subiect: Re: Fuck off Mier Sept 07, 2011 2:14 pm | |
| O prinse de mana inainte sa sara tragand-o spre el. -Nici sa nu indraznesti sa ma parasesti acum.ii spuse rece. Poate ca se purtase urat , dar nu vroia ca ea sa plece asa , mai ales dupa ce s-au futut.In fond nu se mai vazusera de ani buni si vroia sa mai stea de vorba cu ea. | |
|
| |
Roselyn Stark
| Subiect: Re: Fuck off Mier Sept 07, 2011 2:18 pm | |
| Am facut ochi mari si l-am privit uimita. -De ce nu? Si tu mi-ai facut la fel cand eram mica. ii zic rece privind pe geam. Eu de ce sa nu fac la fel si sa-l la singur asa cum mi-a facut el mie? | |
|
| |
Daniel Stark
| Subiect: Re: Fuck off Mier Sept 07, 2011 2:22 pm | |
| -Stii bine de ce am plecat eu , eram nevoit sa plec sis , stii bine ca nu te-as parasi pentru nimic , dar decat sa te omor mai bine am plecat.murmura tinand-o in brate. Se simtea ciudat si acum regreta ca o lasase singura cand a fost mai mica , dar mai bine asa decat sa o vada moarta de mana lui. | |
|
| |
Roselyn Stark
| Subiect: Re: Fuck off Mier Sept 07, 2011 2:25 pm | |
| -P...poftim? il intreb intorcandu-ma cu fata la el.Nu am stiut niciodata de ce ai plecat. Nu mi-ai zis nimic. ii zic intorcandu-ma cu fata la el. Ce tot spunea acolo? Nu mi-a spus nimic. | |
|
| |
Daniel Stark
| Subiect: Re: Fuck off Mier Sept 07, 2011 2:27 pm | |
| -Am plecat pentru ca eram deja vampir cand am fost acasa si nu mai puteam sta ca te omoram.spuse calm privind-o. Da , nu ii spusese niciodata pentru ca plecase , dar asta e nu mai conta acum , se bucura ca o revedea si era acolo cu el. | |
|
| |
Roselyn Stark
| Subiect: Re: Fuck off Mier Sept 07, 2011 2:29 pm | |
| -Acum sunt si eu vampir dar, ar fi mai bine pentru tine daca ai uita ce sa intamplat in seara asta si mai lasa sa plec. Maine sunt sigura ca o sa incepi sa tipi la mine sau cine stie ce vei face pentru ca regreti ca ai facut-o cu mine. ii zic indepartandu-ma de el. | |
|
| |
Daniel Stark
| Subiect: Re: Fuck off Mier Sept 07, 2011 2:32 pm | |
| -nu regret nici macar pentru o secunda ca mam futut cu tine.ii spuse privind-o.As mai faceo de o mie de ori as mai faceo Rose , pricepe ca nu regret nimci si nu am de gand sa urlu pe tine pentru nimic.spuse privind-o in continuare si lipind-o de perete , avand chipul aproape de ea. | |
|
| |
Roselyn Stark
| Subiect: Re: Fuck off Joi Sept 08, 2011 10:31 am | |
| Mi-am lipit fruntea de a lui si am inchis ochii. -Nu mai vreau sa fiu singura.ii zic tinandu-ma cu mainile pe umerii lui. Imi venea sa plang, pentru ca imi aminteam cum a plecat si cum am ramas singura atat timp. dar, am incercat sa ma abtin sa nu par atat de slaba in fata lui. | |
|
| |
Daniel Stark
| Subiect: Re: Fuck off Joi Sept 08, 2011 11:45 am | |
| -Nu vei mai fi pustoaico , sunt aici si nu mai plec nici unde.spuse mangaind-o pe cap. Nu mai avea de gand sa o paraseasca niciodata , acum putea sa o tina cu el si nu o va mair ani niciodata.Ofta incet. -Te iuebsc sa stii si imi pare rau ca te-am ranit. | |
|
| |
Roselyn Stark
| Subiect: Re: Fuck off Joi Sept 08, 2011 11:51 am | |
| Il strang in brate si las lacrimile sa cada. -Si eu te iubesc, fratioare. ii zic cu capul in pieptul lui.Ai ciocolata? il intreb ragusit. Simteam nevoia sa mananc ciocolata si asa patesc de cand sunt mica. Chiar daca sunt vampir asta nu inseamna ca mi-am schimbat obiceiurile. | |
|
| |
Daniel Stark
| Subiect: Re: Fuck off Joi Sept 08, 2011 11:56 am | |
| -Da , am pe undeva in bucatarie.spuse departandu=se putin de ea si sarutand-o pe frunte. Ii sterse lacrimile , oftand incet si privind-o zambind calm mergand spre bucatarie apoi si incepand sa caute ciocolata.Cand o gasi striga un ,,evrica " | |
|
| |
Roselyn Stark
| Subiect: Re: Fuck off Joi Sept 08, 2011 12:01 pm | |
| Am tresarit cand am auzit acel "Evrica" si m-am asezat pe canapea dandu-mi hanoracul jos. Nu trebuia sa plang de fata cu el dar, nu m-am putut abtine. -Scuze ca te-am aduat cu lacrimile prostesto. | |
|
| |
Daniel Stark
| Subiect: Re: Fuck off Joi Sept 08, 2011 12:03 pm | |
| -Stai calma pustoaico.spuse intrand in camera cu ciocolata in mana.Io dadu fetei , trantindu-se pe canapea langa ea apoi plictisit si fara nici un chef de ceva. | |
|
| |
Roselyn Stark
| Subiect: Re: Fuck off Joi Sept 08, 2011 12:14 pm | |
| -Ce vrei sa facem acum? il intreb cu gura plina de ciocolata. Nu vroiam sa stau toata noaptea si sa casc ochi la tavan sau la pereti doar pentru ca nu avem curent. | |
|
| |
Daniel Stark
| Subiect: Re: Fuck off Joi Sept 08, 2011 12:17 pm | |
| -Habar nu am , ce vrea inimioara ta.ii spuse privind-o. Aprinse cateva lumanari , sa nu mai fie atat de intuneric si ofta incet privind tavanul.Nu avea chef de nimic , sau nici el nu stia de ce avea chef. | |
|
| |
Roselyn Stark
| Subiect: Re: Fuck off Mier Sept 14, 2011 10:44 am | |
| -Dany, am o idee! Hai pe afara sa ca uit eu dupa tipi buni. ii zic clipind des gandindu-ma deja la ce bunaciuni as putea gasii la 1 noaptea. Nu cred ca o sa fie prea multa lume afara dar, merita sa incerc sa gasesc pe cineva. Doar nu o sa mi-l fac iubit pe propriul frate, nu? | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Fuck off | |
| |
|
| |
| Fuck off | |
|