| Fuck off | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Daniel Stark
| Subiect: Fuck off Mar Sept 06, 2011 2:07 am | |
| A deschis usa de la camera , lasand-o pe surioara lui draga sa intre prima.Se purta indiferent , desi nu se simtea asa , sangele clocotindu-i in vene in acea clipa , vrand sa sparga tot ce prindea in cale si alea alea.Isi baga din nou mainile in buzunare abtindnu-se pe moment de la comentarii , dar nu avea de gand sa mai taca cat de curand ii spunea , ceea ce pe ea o macina. | |
|
| |
Roselyn Stark
| Subiect: Re: Fuck off Mar Sept 06, 2011 2:10 am | |
| Am intrat calma si mi-am scos castile din urechi si mi-am oprit mp4-ul punandul pe noptiera. Stiam ca fratele meu clocotea pe dinauntru de nervi dar, ce sa-i fac daca nu vrea sa-si deschida gura? Mi-am dat jos hanoracul si m-am asezat pe pat. Il priveam fix jucandu-ma cu pierce-ul intre buze, vrand sa-l enervez si mai tare ca sa zica odata ce are pe suflet. | |
|
| |
Daniel Stark
| Subiect: Re: Fuck off Mar Sept 06, 2011 2:12 am | |
| Isi dadu calm hanoracul ce il purta jos si scapa de tricou ramanand doar in blugi.Merse spre bucatarie , continaund sa taca si turnandu-si intr-un pahar , putin wiaki combinat cu sange , sa ii mai reduca din alcool , desi pe el nu il afecta cu nimic. -Vrei ceva de baut?intreba stand inca in bucatarie , cu paharul sau in mana. | |
|
| |
Roselyn Stark
| Subiect: Re: Fuck off Mar Sept 06, 2011 2:37 am | |
| -Da. ii zic mergand dupa el in bucatarie.Acum, ai de gand sa-mi spui ce ai, sau iar o sa stai mut pana te plictisesti sa te intreb ce ai. ii zic asezandu-ma pe masa. Imi leganam picioarele ca un copil mic si am luat paharul cu wiski dandu-l pe gat. Il priveam artenta si asteptam sa vad ce va face sau ce va zice. Mai devreme sau mai tarziu tot va ceda si imi va spune ce are dar, pana atunci, o sa-l mai enervez eu putin.
| |
|
| |
Daniel Stark
| Subiect: Re: Fuck off Mar Sept 06, 2011 8:56 am | |
| -De cat timp esti vampir?murmura rece privind-o. Era nervos , si oricum ii spusese de buna voie nu cedase ca el putea sa continue asa mult si bine , dar vroia sa afle.Stia , mai degraba presimtea ca va iesi urat pentru ca el se va enerva din cauza ca nu ii spusese pana acum. | |
|
| |
Roselyn Stark
| Subiect: Re: Fuck off Mar Sept 06, 2011 11:49 am | |
| -De trei ani adica, de cand aveam 15 ani. ii zic calma privind paharul gol. Stiu ca era nervos, il puteam simtit pentru ca era aproape de mine. Ma jucam cu pierce-ul si ma gandeam. Ce ar fi vrut sa fac? Sa-l sun imediat ce ma muscat si sa-i spun ca sunt si eu vampir? Nu ar fi fost cea mai inteligenta miscare a mea. O sa-i treaca, cred. | |
|
| |
Daniel Stark
| Subiect: Re: Fuck off Mar Sept 06, 2011 11:52 am | |
| -Si de ce dracu in tot acest timp cand am vorbit la telefon nu mi-ai zis nimic?Ce dracu e in capu tau ?Ai vrut sa ajungi un monstru ca si mine?intreba enervat la culme. Ii venea sa sparga tot ce ii iesea in cale.Atat de nervos nu mai fusese de ceva vreme.Isi turna intr-un pahar wiski si il dadu pe gat destul de repede si turnand altul. | |
|
| |
Roselyn Stark
| Subiect: Re: Fuck off Mar Sept 06, 2011 12:02 pm | |
| Am lus linistita paharul pe masa si il priveam cum tipa la mine. -Si ce ai fi facut? Mi-ai fi urlat in urechi ca acum. ii zic calma turnandu-mi si eu un pahar cu wiski. Are si asta un tignal de cred ca a auzit tot caminul ca sa intors Dany acasa. Sa mai reduca volumul putin, ca vreau sa mai aud pana mor. | |
|
| |
Daniel Stark
| Subiect: Re: Fuck off Mar Sept 06, 2011 12:08 pm | |
| -Da puii mei esti vampir de trei ani si bine ca mie mi-ai facut capu calendar ca de ce plec si nu ti-am zis prima data din cauza ca am devenit un monstru si nu vroiam sa ajungi si tu asa , puteai sa spui in decursul de trei ani cat am vorbit stii asa ca fapt divers.spuse calm , desi era enervat de numa. Bause vreo trei pahare de wiski , dar nu avea nici pe dracu , din cauza ca era vampir si organismul lui era mort oricum. | |
|
| |
Roselyn Stark
| Subiect: Re: Fuck off Mar Sept 06, 2011 12:12 pm | |
| Beam linistit lichidul din wiski ascultandu-l cum se enerva ca nu i-am zis pana acum de am devenit. Stiam ca asa o sa faca dar, trebuie sa suport. -Sti bine ca erai singurul meu prieten, dupa plecarea ta, am stat inchisa in camera mult timp. ii zic in timp ce priveam wiski-ul din pahar.Atat? il intreb privindu-l calma. | |
|
| |
Daniel Stark
| Subiect: Re: Fuck off Mar Sept 06, 2011 12:26 pm | |
| -Chiar deaia Rose...vorbeam orice.De ce nu mi-ai zis pana acum?murmura apropiindu-se de ea. Ii ridica privirea , fortand-o sa il priveasca in ochi.Il innebunea cand facea asa.Stia ca ea era cel mai important lucru (persoana) pentru el si ar face orice ca sa nu o piarda orice , dar tot il enerva faza ca nu ii spusese pana acum. | |
|
| |
Roselyn Stark
| Subiect: Re: Fuck off Mar Sept 06, 2011 12:31 pm | |
| Il priveam in ochi fara sa-mi fie teama ca atunci cand eram mica. -Pentru ca ai fi tipat mai rau atunci si in urechea mea. ii zic jucandu-ma mai apoi cu pierce-ul. Cand eram mici nu ne despartea nimeni si nimic, ne spuneam totul. Se vedea ca semanam si ca eram frati dar, acum sau schimbat multe, nici nu prea mai semanam. Decad daca te uiti la pozele de cand eram mici, acolo chiar semanam. | |
|
| |
Daniel Stark
| Subiect: Re: Fuck off Mar Sept 06, 2011 12:35 pm | |
| -Nu ma enervam in halul asta , daca imi explicai frumos si ma anuntai nu ma lasai sa aflu de buna voie.Adica eu mi-am dat seama din momentu in care ai intrat in cafenea ca esti vampir.murmura privind-o in continuare. Ii era dor sa fie iar atat de apropiat de ea , dar nu avea cum sa mai fie ca si atunci , deoarece se schimbasera amandoi si el se enerva mult mai repede , dar inca facea tot timpul orice pentru ea. | |
|
| |
Roselyn Stark
| Subiect: Re: Fuck off Mar Sept 06, 2011 12:50 pm | |
| -Asta e acum, ai aflat, mi-ai facut capul calendar. In cateva cuvinte, ti-ai facut damblaua. ii zic razand incet.Deci, ce ai chef sa faci acum?il intreb zambind. Vroiam sa trecem peste acea cearta si sa facem altceva. Ii priveam coprul bine facut si deja ma gandeam la prosti si asta nu era de bine. Am dat pe gat lichidul din pahar si l-am privit in ochi atenta. Care va fi urmatoarea lui miscare? | |
|
| |
Daniel Stark
| Subiect: Re: Fuck off Mar Sept 06, 2011 12:53 pm | |
| O privi in ochi si zambi , sarutand-o pe obraz.Isi puse bratele in jurul ei tragand-o mai aproape. -Habar nu am , ce vrei tu.Sunt deschis la orice sugestie.spuse dand usor din umeri ,privind-o in ochi. Nu stia in ce se baga , dar nu avea de gand sa aiba o relatie cu ea , in fond ii era sora si era ciudat , dar poate asa uneori cate o noapte de prostii nu strica ,mai ales ca statea in acelasi camin cu el. | |
|
| |
Roselyn Stark
| Subiect: Re: Fuck off Mar Sept 06, 2011 12:56 pm | |
| -Mai sti seara noastra cu filme horror? Afara sa intunecat, ploua, e perfect. ii zic sarind de pe masa incepand sa gesticulez fericita. Era chiar foarte bine, aveam parte de seara noastra speciala cu filme si alte prosti. Alte prosti. Cand ma gandesc la asta deja imi vin imagini in minte si asta ma c-am sacaie. N-ar fi rau sa facem si noi ceva asta seara. | |
|
| |
Daniel Stark
| Subiect: Re: Fuck off Mar Sept 06, 2011 1:01 pm | |
| -Aaa da , si mai am tricoul ala in care stateai tu deobicei.Haideee.spuse luand-o de mana, Mersera in camera si cauta prin dulap un tricou , gasindu-l.Scria pe el ,,i love you...i want s.. with you " si inca ceva pe acolo dar nu conta.Il dadu in timp ce el isi schimba blugi in unu cu turul mai jos , vazandui-se boxerii. | |
|
| |
Roselyn Stark
| Subiect: Re: Fuck off Mar Sept 06, 2011 1:08 pm | |
| Am laut tricoul si l-am aruncat pe pat dandu-mi jos maioul, apoi blugii. A mai vazut pana acum un corp de fata deci, nu am de ce sa ma rusinez, mai ales ca noi am facut baie impreuna cand eram mici. Mi-am pus tricoul si imi venea putin mai jos de coapse. Am zambit prosteste si m-am intors cu fata la el. -Ce filme ai? | |
|
| |
Daniel Stark
| Subiect: Re: Fuck off Mar Sept 06, 2011 1:15 pm | |
| -Pai hmm uitate prin raftul de acolo.spuse aratandu-i un raft. Se intatose cu fata spre pat , luand pernele si punandu-le pe canapea , facand tot in asa fel incat sa fie cat mai comod.Se arunca pe acolo pe perne facandu-se comod si astepta ca fata sa gaseasca un film si apoi sa se aseze langa el. | |
|
| |
Roselyn Stark
| Subiect: Re: Fuck off Mar Sept 06, 2011 1:18 pm | |
| Ma uit la filmele pe care le avea si am gasit unul perfect. L-am luat si i-am dat drumul eu aruncandu-ma langa fratele meu. -Saw 4. ii zic ranjind cu sticla de wiski in brate. Treabuia sa facem si noi ceva cat ne uitam la film. Doar nu era sa stam ca milogii si sa privim ecranul, ne plictiseam dupa. | |
|
| |
Daniel Stark
| Subiect: Re: Fuck off Mar Sept 06, 2011 1:23 pm | |
| Ii lua sticla de wiski din mana schitand un zambet si puannd-o langa el. -Mai usor cu alcoolul pisicuto.ii spuse scotand limba la ea. Se facu mai comod , stand usor cracacit fara sa vrea si privi ecranul plictisit.Il mai vazuse odata , dar nu conta ca nu il vazuse cu pitica sa sorasa.Isi puse o mana sub cap privind aiurea. | |
|
| |
Roselyn Stark
| Subiect: Re: Fuck off Mar Sept 06, 2011 1:33 pm | |
| I-am scos limba suparata ca mi-a luat "jucaria" si am privit ecranul plictisita. Il mai vazusem dat era amuzant sa privesti cum acei oameni mureau torturati. Eu nu faceam asta. Eu ma duceam direct la banca de sange si luam de acolo cat vroiam. L-am privit pe Dany apoi am luat rapid sticla de wiski si am baut. -Nici sa nu indraznesti sa mi-o iei. ii zic incercand sa par serioasa. | |
|
| |
Daniel Stark
| Subiect: Re: Fuck off Mar Sept 06, 2011 1:36 pm | |
| -Nu ma enerva.spuse luand sticla inapoi. O puse mai departe , incat fata trebuia sa treaca peste el ca sa poata lua sticla..desi asta nu il deranja nici macar putin.Se uita in continuare la film , plictisit si facandu-se mai comod , tragand de blugi mai jos decat trebuia sa il tina. | |
|
| |
Roselyn Stark
| Subiect: Re: Fuck off Mar Sept 06, 2011 1:38 pm | |
| Am facut ochi mici privindu-l atenta. -Te pui cu prosti? il intreb privind sticla. M-am urcat pe el si al luat sticla punand-o undeva unde el nu putea ajunge prea usor. Sa vedem, care pe care? Voi castiga eu, sora mica si "inocenta" sau fratele mare si nebun. | |
|
| |
Daniel Stark
| Subiect: Re: Fuck off Mar Sept 06, 2011 1:41 pm | |
| Se puse peste ea luand sticla plictisit si o puse in asa fel incat la amandoi sa le fie greu sa ajunga.Statea inca peste ea si o privea. -Nah , te mai pui cu mine?Sunt al dracu si poti tu sa imi fi sora.murmura schitand un zambet pervers. Nu se dadu chiar pe moment jos de pe ea , stand chiar confortabil. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Fuck off | |
| |
|
| |
| Fuck off | |
|