Nochnoy dozor
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Kill or be Killed

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Fuck off

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul
AutorMesaj
Daniel Stark

Daniel Stark

Data de înscriere : 05/09/2011

Fuck off - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Fuck off   Fuck off - Pagina 3 EmptyMier Sept 07, 2011 5:31 am

-Esti sigura?intreba intorcandu-se spre ea.
Se puse in asa fel , incat statea pe ea si se sprijinea intr-un cot , apropindu-si chipul de al ei.
-E doar de distractie , nimic mai mult.ii spuse.
Daca tot o faceau , macar sa stie fata ca se jucau doar nu va fi ceva pe bune dupa.
Sus In jos
Roselyn Stark

Roselyn Stark

Varsta : 31

MesajSubiect: Re: Fuck off   Fuck off - Pagina 3 EmptyMier Sept 07, 2011 5:33 am

-Distractie cu fratele mei mare. Suna interesant. ii zic jucandu-ma din nou ci perce-ul.
Vad ca nu-l deranja gandul ca o sa o faca cu sora lui mai mica. Sincera sa fiu, nici pe mine. Amandoi trebuie sa facem ceva deci, va fi amuzant sa ne distram in felul asta in seara asta.
Sus In jos
Daniel Stark

Daniel Stark

MesajSubiect: Re: Fuck off   Fuck off - Pagina 3 EmptyMier Sept 07, 2011 5:38 am

-Eu merg sa fac un dus , pana atunci te gandesti tu daca vrei sau nu.spuse ridicandu-se.
O privi zambind si o saruta fugar pe buzele-i dulci , mergand spre baie.Intra inchizand usa cu piciorul in urma lui si dadu drumul la apa calda.
Sus In jos
Roselyn Stark

Roselyn Stark

MesajSubiect: Re: Fuck off   Fuck off - Pagina 3 EmptyMier Sept 07, 2011 5:43 am

-Ai un stil de a ma enerva, epic. ii zic stiind ca ma aude chiar daca mergea apa.
Sa ma gandesc? La ce pisici mei vrea sa ma gandesc. Sunt sora lui, nu gagicasa si in plus, ma cunoaste, imi plac provocarile.
Auzi, sa ma gadesc daca vreau sau nu. Daca ma enervez ma duc dupa el in baie.
Mai i-au cateva guri de wiski si ma las pe spate privind tavanul.
Sus In jos
Daniel Stark

Daniel Stark

MesajSubiect: Re: Fuck off   Fuck off - Pagina 3 EmptyMier Sept 07, 2011 5:46 am

-Stiu , doar deaia ma iubesti atat de mult.spuse scotandu-si capul pe usa.Pe bune sa fii sigura.ii spuse din nou.
O facea deja la batjocura , dar asa era el vroia sa o enerveze cat mai mult.Isi dadu hainele jos , intrand in dus plictisit.
Sus In jos
Roselyn Stark

Roselyn Stark

MesajSubiect: Re: Fuck off   Fuck off - Pagina 3 EmptyMier Sept 07, 2011 5:49 am

-Ti se pare ca mai am doi ani ca sa pui sa ma hotarasc? il intreb aparand lipita de usa de la baie.
Ce ghinion aveam ca sticla de la cabina de dus era mata, nu puteam sa-i vad corpul, chiar daca sta cu spatele. Bine inteles, ca am luat si sticla de wiski dupa mine, ca doar nu eram nebuna s-o las singura dincolo, cine stie ce patea.
Sus In jos
Daniel Stark

Daniel Stark

MesajSubiect: Re: Fuck off   Fuck off - Pagina 3 EmptyMier Sept 07, 2011 5:55 am

-Dar totusi , stii bine ca vorbesc serios si vreau sa fii sigura , nu sa fac o prostie prea mare.spuse calm simtind-o in baie.Hai intra daca ai tupeu.spuse stand cu spatele si rezemandu-se cu mana de perete.
Sus In jos
Roselyn Stark

Roselyn Stark

MesajSubiect: Re: Fuck off   Fuck off - Pagina 3 EmptyMier Sept 07, 2011 6:01 am

Am lasat sicla de wiski in ciuveta si mi-am dat ticoul jos, apoi sutienul si la sfarsit boxerii. Fara tragere de inima am intrat in cabina de dus si am lasat stropii de apa sa ma ude.
-Sti, chiar daca nu e lumina, asta nu inseamna ca nu te vad. ii zic inainte sa incerce sa ma traga iar de pierce.
Bine inteles, eu am inceput din nou joaca.
Sus In jos
Daniel Stark

Daniel Stark

MesajSubiect: Re: Fuck off   Fuck off - Pagina 3 EmptyMier Sept 07, 2011 6:04 am

Se intoarse cu fata spre ea schitand un zambet.Avea tupeu sa stea in dus cu el , nu gluma.O lipi cu spatele de cabina de dus si isi puse mainile intr-o parte si in alta a ei zambindu-i.O privi din cap pana-n picioare.Arata bine , nu putea sa nu recunoasca.
Sus In jos
Roselyn Stark

Roselyn Stark

MesajSubiect: Re: Fuck off   Fuck off - Pagina 3 EmptyMier Sept 07, 2011 6:12 am

Stateam lipita de peretele reci si imi priveam fratele cum ma analizeaza dar, nici eu nu ma lasam mai prejos. L-am privit din cap pana in picioare si arata la fel de bine cum il stiam eu in "tineretile" lui.
Mi-am lipit mainile de pieptul lui privindu-l atenta in ochi si incepand sa ma joc cu pierce-ul untre buze. Asta o sa-l enerveze si imi place.
Sus In jos
Daniel Stark

Daniel Stark

MesajSubiect: Re: Fuck off   Fuck off - Pagina 3 EmptyMier Sept 07, 2011 6:14 am

Ii prinse pierce-ul , stand in asa fel , incat fata sa nu il poata indeparta.Putea ea sa fie un vampir , dar el era vampir de mai bine de zece ani si nu prea conta lucru asta acum.Trase putin de pierce-ul ei , schitand un zambet.
Sus In jos
Roselyn Stark

Roselyn Stark

MesajSubiect: Re: Fuck off   Fuck off - Pagina 3 EmptyMier Sept 07, 2011 11:16 am

Nu se lasa asa usor dar, nici eu. L-am tras mai aproape de mine si mi-am pus mainile dupa gatul lui sarutandu-l pe buze. Mi-am introdus limba in gura lui si am inceput sa ma joc cu limba lui.
I-am zis ca nu mai sunt micuta lui surioara dar, vreau sa aflu ce va spune cand imi va vedea tatuajul de pe spate.
Sus In jos
Daniel Stark

Daniel Stark

MesajSubiect: Re: Fuck off   Fuck off - Pagina 3 EmptyMier Sept 07, 2011 11:20 am

Ramase uimit cand il saruta , dar ii raspunse la sarut , puandu-si mainile pe talia ei , tragand-o mai aproape , corpul ei fiind lipit de a lui.Incepu sa se joace cu limba ei schitand un zambet.
Sus In jos
Roselyn Stark

Roselyn Stark

MesajSubiect: Re: Fuck off   Fuck off - Pagina 3 EmptyMier Sept 07, 2011 11:29 am

M-am desprins incet din sarut privindul in ochi.
-M-am schimbat mult, Dany. ii zic zambindui lasand capul pe spate.
Imi place sa-l chinui si sa-l fac sa vrea mai mult. Sa vedem cat poate rezista cu cest joc mai ales ca am devenit foarte buna.
Sus In jos
Daniel Stark

Daniel Stark

MesajSubiect: Re: Fuck off   Fuck off - Pagina 3 EmptyMier Sept 07, 2011 11:31 am

-Nu numai tu.murmura mai mult pentru el privind-o.
Se departa , rezemandu-se cu spatele de peretele rece si lasandu-si capul pe spate.Era acolo , cu ea in cabina de dus si nu facea nimic.Ceva il retinea si nu isi dadea seama ce.
Sus In jos
Roselyn Stark

Roselyn Stark

MesajSubiect: Re: Fuck off   Fuck off - Pagina 3 EmptyMier Sept 07, 2011 11:37 am

M-am intors cu spatele la el si mi-am lipit fruntea de peretele rece. Printre firele mele de par se putea observa dragonul negru desenat dar, nu cred ca il va vedea. Ori cat de alba ar fi pielea mea, nu cred ca il poate vedea.
Sus In jos
Daniel Stark

Daniel Stark

MesajSubiect: Re: Fuck off   Fuck off - Pagina 3 EmptyMier Sept 07, 2011 11:40 am

Isi deschide ochii , privindu-i spatele fetei.Nu spuse nimic pe moment.Cu pasi lenti ,se apropie de ea si isi trecu degetele pe tatuajul fetei.Pana la urma era vampir , vedea orice detaliu , cat de mic ar fi.
-Frumos tatuaj.murmura.
Sus In jos
Roselyn Stark

Roselyn Stark

MesajSubiect: Re: Fuck off   Fuck off - Pagina 3 EmptyMier Sept 07, 2011 11:42 am

Am tresarit cand i-am simtit mana pe spate si mi-ar ridicat capul. Si totusi, nu se putea sa nu-l vada?
-Mersi, l-am facut la o luna dupa plecarea ta. murmur eu, mai mult pentru mine.
Daca o sa tipe si acum jur ca-i trag o palma de iese prin cabina de dus.
Sus In jos
Daniel Stark

Daniel Stark

MesajSubiect: Re: Fuck off   Fuck off - Pagina 3 EmptyMier Sept 07, 2011 11:45 am

-Frumos.spuse rezemandu-se din nou de peretele rece.
Lasa apa sa ii curga pe corp.Nu facea nimic , astepta ca fata sa faca prima miscare , nu sa faca el ceva.Era genul care astepta sa faca cineva ceva , decat sa faca el tot timpul.
Sus In jos
Roselyn Stark

Roselyn Stark

MesajSubiect: Re: Fuck off   Fuck off - Pagina 3 EmptyMier Sept 07, 2011 11:47 am

Mi-am lipit din nou fruntea de perete si am astepat sa vad ce va face in continuare. Nu-mi placea sa fac eu prima miscare dar, nici sa ma las condusa.
Cand eram mica am facut destul primul pas, e randul tau draga fartioare, sa vad de ce esti in stare.
Sus In jos
Daniel Stark

Daniel Stark

MesajSubiect: Re: Fuck off   Fuck off - Pagina 3 EmptyMier Sept 07, 2011 11:49 am

Vazand ca fata nu facea nimic ofta.Avea de gand sa faca el prima miscare.Se apropie din nou de ea si o intoarse spre el sarutand-o direct , avand o mana pe talia ei.
Sus In jos
Roselyn Stark

Roselyn Stark

MesajSubiect: Re: Fuck off   Fuck off - Pagina 3 EmptyMier Sept 07, 2011 11:51 am

I-am raspuns la sarut punandu-mi mainile dupa gatul lui incepand sa ma joc cu parul lui.
Vreau sa aflu daca ce am zis este adevarat. Daca sa excitat cand m-am asezat peste el sa vedem dupa acest sarut cat de bine se poate abtine fratiorul meu drag.
Sus In jos
Daniel Stark

Daniel Stark

MesajSubiect: Re: Fuck off   Fuck off - Pagina 3 EmptyMier Sept 07, 2011 11:53 am

Continua sarutul , bagandu-si limba in gura ei si mangaindu-i spatele.Nu prea stia ce vroia sa faca mai departe , dar poate era bine daca facea ceva sau nu , inca nu era prea sigur.
Sus In jos
Roselyn Stark

Roselyn Stark

MesajSubiect: Re: Fuck off   Fuck off - Pagina 3 EmptyMier Sept 07, 2011 11:58 am

L-am tras in spate pana am simtit peretele rece si m-am lipit de el. Imi placea cum saruta si incepeam sa vreau ceva mai mult de atat.
Sunt fata deci, am nevoi chiar daca nevoia mea era aceiasi ca a unei curve, eu nu ma pot abtine. Ma simt bine cu el.
Sus In jos
Daniel Stark

Daniel Stark

MesajSubiect: Re: Fuck off   Fuck off - Pagina 3 EmptyMier Sept 07, 2011 12:00 pm

Isi cobori mana intre picioarele ei , dar nu era atat de sigur daca sa continue sau nu , dar nu lasa ca fata sa vada acest lucru.Incepu sa o mangaie , coborand cu saruturile pe gatul ei.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Fuck off   Fuck off - Pagina 3 Empty

Sus In jos

Fuck off
Sus 
Pagina 3 din 5Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Nochnoy dozor :: Campus :: Apartamente-
Mergi direct la: