Nochnoy dozor
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Kill or be Killed

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Give me everything ...

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
Daniel Stark

Daniel Stark

Data de înscriere : 05/09/2011

Give me everything ... - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Give me everything ...   Give me everything ... - Pagina 2 EmptyMier Sept 07, 2011 7:13 am

-Tu?Niciodata.spuse zambindu-i cald si o saruta scurt.
O luasera spre camera lui.Deschise usa , lasand-o pe tanara sa intre prima si o privi in continuare.Il omora pur si simplu si il facea sa se simta ciudat in preajma ei.
Sus In jos
Veronique Lebrun .

Veronique Lebrun .

MesajSubiect: Re: Give me everything ...   Give me everything ... - Pagina 2 EmptyMier Sept 07, 2011 7:21 am

Zâmbi dulce , răspunzându - i la sărut şi îl urmă , intrând în camera acestuia când îi deschise uşa . Se sprijini de perete , privindu - l zâmbind . Îşi lăsă geaca de pielea pe spătarul canapelei , trecându - şi braţul peste hainele ei ude .
Sus In jos
Daniel Stark

Daniel Stark

MesajSubiect: Re: Give me everything ...   Give me everything ... - Pagina 2 EmptyMier Sept 07, 2011 7:28 am

-Gasesti in dulap ceva cu care sa te imbraci si simte-te ca acasa.ii spuse pasind in camera.
Inchise usa plictisit si se indrepta spre baie.Isi dadu tricoul jos privindu-si ranile si oftand.Incepu sa le dezinfecteze abtinandu-se de la comentarii.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Give me everything ...   Give me everything ... - Pagina 2 Empty

Sus In jos

Give me everything ...
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Nochnoy dozor :: Moscova :: Podul Volga-
Mergi direct la: