Nochnoy dozor
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Kill or be Killed

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Give me everything ...

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
AutorMesaj
Veronique Lebrun .

Veronique Lebrun .

Data de înscriere : 05/09/2011

Give me everything ... Empty
MesajSubiect: Give me everything ...   Give me everything ... EmptyMar Sept 06, 2011 3:53 pm

Joi seară , ora 20 , furtună .

Îşi strânse în jurul trupului micuţa geacă de pielea pe care o purta . Ploua , dar nu o deranja atât de mult , chiar dacă era răcoare . Îşi trecu mâna prin părul lung , ce atârna lejer pe spatele ei , ca deobicei şi se sprijini de balustrada podului , privind calmă apa de sub ea . De ce se afla acolo , mai ales pe o vreme ca asta ? Nici ea nu ştia , dar simţise nevoia să iasă , să ia o gură de aer , mai ales după zilele acelea de căldură insuportabilă .
- Atât de contradictoriu , spuse încet , mai mult ca pentru ea şi oftă . Începu să bată cu unghiile în balustrada de oţel , fredonând o melodie uşor , ca pentru ea . Se simţea goală pe dinăuntru şi nu - şi putea explica de ce . Era lipsită de orice sentiment , orice lucru mărint ce ar fi putut să - i confirme că este vie . Se simţea asemeni unui mort viu . " De fapt exact asta eşti . Un mort viu fără suflet . " , gândi şi se cutremură .
Sus In jos
Daniel Stark

Daniel Stark

MesajSubiect: Re: Give me everything ...   Give me everything ... EmptyMar Sept 06, 2011 4:07 pm

Habar nu avea cum ajunse pe pod , dat ce stia era , ca trebuia sa sa se hraneasca cat mai repede si arata ca dracu.Avea parul ravasit si era plin de sange , cu zgarieturi si vai de el.Trebuia sa aiba mai mare grija cand se lua in gura cu unul dintre cei mai mari vampiri din lume si alea alea...avea noroc ca mai era in viata.Mergea sprjinit de pod incercand sa ramana intreg si concentrat , inainte sa isi piarda cumpatul si sa se hraneasca cu toata lumea ce ii iesea in cale.
Sus In jos
Veronique Lebrun .

Veronique Lebrun .

MesajSubiect: Re: Give me everything ...   Give me everything ... EmptyMar Sept 06, 2011 4:12 pm

Se simţea ameţită , îi era rău şi ca deobicei nu se hrănise de ceva vreme . Se aşeză jos , sprijinindu - se de balustrada rece , şi - şi lăsă capul în mâini , părul ei alb , ce acum era ud , căzându - i pe chipul palid , acoperindu - i - l . Ochii ei îşi pierduseră orice urmă de viaţă , ce arăta totuşi că este vie , iar trupul îi era slăbit .
- Te omori singură , Veronique . Asta vrei ? şopti uşor , aşteptând desigur răspusul care tot ea trebuia să îl dea . În schimb nu primi nimic .
Sus In jos
Daniel Stark

Daniel Stark

MesajSubiect: Re: Give me everything ...   Give me everything ... EmptyMar Sept 06, 2011 4:16 pm

Reusi sa se hraneasca cu vreo doi , trei vagabonzi simtindu-se mai bine.Mergea in continuare si o vazu pe Veronique.Fugi spre ea ridicandu-i chipul spre el.
-Tu habar nu ai sa te hranesti sau ceva de genu?intreba usor enervat.
Nu vroia ca ea sa sufere si asa ca se taiase pe gat , lasand sangele sa i se prelinga pe gat asteptand ca fata sa se hraneasca.Noroc ca se hranise inainte sa ajunga la ea.
Sus In jos
Veronique Lebrun .

Veronique Lebrun .

MesajSubiect: Re: Give me everything ...   Give me everything ... EmptyMar Sept 06, 2011 4:20 pm

- Nu vreau să o fac , murmură şi - şi lăsă privirea în jos , vinovată . Şi totuşi el era acolo şi conta pentru ea , dar nu găsea tăria necesară pentru a se hrăni . Oftă şi tresări când simţi mirosul sângelui . Colţii îi apărură imediat şi sări pe el , la propriu , trântindu - l la pământ . Îşi înfipse colţii în gâtul lui , simţind cum sângele îi gâdilă plăcut limba .
Sus In jos
Daniel Stark

Daniel Stark

MesajSubiect: Re: Give me everything ...   Give me everything ... EmptyMar Sept 06, 2011 4:31 pm

Pica pe spate cu ea peste el.Nu spuse nimic , doar icni cand isi baga coltii in gatul lui.Bineinteles ca o lasase sa se hraneeasca cu el , ce nu facuse pentru ea in ultimul timp.Isi tinu mainile pe dupa talia ei lasand-o sa se hraneasca linistita.
Sus In jos
Veronique Lebrun .

Veronique Lebrun .

MesajSubiect: Re: Give me everything ...   Give me everything ... EmptyMar Sept 06, 2011 4:45 pm

Îşi ridică după câteva minute capul , şi linse rana , aceasta dispărând . Îl privi în ochi , stând acum pe el , mai exact pe picioarele lui . Îşi trecu degetele peste chipul lui şi trase aer în piept . În ultima perioadă se hrănise doar cu el , luându - i doar lui sângele , dar ştia că nu putea face mereu asta . Îşi muşcă buza .
- Merci , spuse şi se aplecă deasupra lui , lipindu - şi buzele de ale acestuia .
Sus In jos
Daniel Stark

Daniel Stark

MesajSubiect: Re: Give me everything ...   Give me everything ... EmptyMier Sept 07, 2011 3:29 am

-Oricand.sopti raspunzandu-i la sarut.
Nu prea ii pasa ca se hranea doar cu el , defapt el se hranea mai tot timpul si putea sa ii dea sangele lui oricand.Ii mangaie incet spatele , spranad sa nu se faca si tanara cu sange , de pe tricoul sau.
Sus In jos
Veronique Lebrun .

Veronique Lebrun .

MesajSubiect: Re: Give me everything ...   Give me everything ... EmptyMier Sept 07, 2011 4:02 am

Îşi dezlipi buzele de ale lui după câteva momente şi îl privi în ochi , zâmbind dulce . Îşi lăsă palmele pe pieptul lui , continuând să stea pe acesta , fără a da semne că ar vrea să se ridice . Continua să plouă şi parcă începuse mai tare acum furtuna , dar nu - i păsa , şi aşa nu răcea , căci era vampir .
Sus In jos
Daniel Stark

Daniel Stark

MesajSubiect: Re: Give me everything ...   Give me everything ... EmptyMier Sept 07, 2011 4:08 am

O privea la randul sau in ochi si se stramba putin ca il dureau uneori ranile de pe abdomen , dar nu le baga in seama.Trebuia sa aiba mai multa grija cu cine se pune si asta ar trebui sa ii fie invatatura de minte.
Sus In jos
Veronique Lebrun .

Veronique Lebrun .

MesajSubiect: Re: Give me everything ...   Give me everything ... EmptyMier Sept 07, 2011 4:13 am

Îşi lăsă privirea să - i analizeze trupul şi făcu ochii mari , dându - se de pe abdomenul lui . Se aşeză în genunchi lângă el şi se încruntă .
- Ce ai păţit ? întrebă îngrijorată şi îşi trecu încet vârfurile degetelor pe lângă rănile lui . Îşi muşcă buza , privindu - i chipul şi trase aer în piept .
Sus In jos
Daniel Stark

Daniel Stark

MesajSubiect: Re: Give me everything ...   Give me everything ... EmptyMier Sept 07, 2011 4:20 am

-Pai m-am certat cu unul dintre cei mai periculosi vampiri din lume si cam asta e rezultatul.murmura dand din umeri.
Se ridica in sezut , privind-o zambind calm si incercand sa o faca sa nu se ingrijoreze pentru el.
Sus In jos
Veronique Lebrun .

Veronique Lebrun .

MesajSubiect: Re: Give me everything ...   Give me everything ... EmptyMier Sept 07, 2011 4:25 am

Murmură ceva la adresa blondului şi îl privi urât . Îşi trecu degetele prin părul lung şi alb , apoi oftă scurt privind cerul negru .
- Nu mai face asta , spuse şoptit şi - şi îndreptă chipul spre el , privindu - l printre gene . Nu vroia să - l piardă .
Sus In jos
Daniel Stark

Daniel Stark

MesajSubiect: Re: Give me everything ...   Give me everything ... EmptyMier Sept 07, 2011 4:30 am

-Promit ca voi sta cumine.ii spuse trecandu-si degetele pe obrazul ei zambind.
Il cam durea , dar nu conta nu le mai baga in seama , concentrandu-se pe fata , fara sa ii pese de restul.
Sus In jos
Veronique Lebrun .

Veronique Lebrun .

MesajSubiect: Re: Give me everything ...   Give me everything ... EmptyMier Sept 07, 2011 4:37 am

Zâmbi dulce şi - şi duse braţele în jurul lui . Îşi lăsă capul pe umărul acestuia , trecându - şi degetele peste pielea lui şi trase aer în piept . Clipi de câteva ori . Se simţea mai bine , acum că se hrănise , dar ştia că nu va fi mereu prin preajma lui , ca să - i poată bea sângele , deci trebuia să înceapă să vâneze .
Sus In jos
Daniel Stark

Daniel Stark

MesajSubiect: Re: Give me everything ...   Give me everything ... EmptyMier Sept 07, 2011 4:56 am

-Haide , ce zici sa plecamd de aici?intreba ridicandu-se cu ea in brate.
Nu prea ii pasa de rani sau ceva de genul , cat timp era cu ea si trebuia sa mai vaneze , dar avea de gand sa bea sangele ce il avea prin casa , pana la urma doar deaia il avea.
Sus In jos
Veronique Lebrun .

Veronique Lebrun .

MesajSubiect: Re: Give me everything ...   Give me everything ... EmptyMier Sept 07, 2011 5:00 am

Aprobă scurt şi îl privi .
- Lasă - mă jos pe mine . Eşti rănit , spuse şi sări cu uşurinţă jos , privindu - l . Îl sărută fugar , apoi îşi dădu geaca de piele jos , căci îi era cald . Râse în sinea ei . Îl luă de mână , împletindu - şi degetele cu ale lui şi zâmbi .
Sus In jos
Daniel Stark

Daniel Stark

MesajSubiect: Re: Give me everything ...   Give me everything ... EmptyMier Sept 07, 2011 5:08 am

-Nu conteaza.spuse calm si isi impletici degetele cu ale ei.
Ii zambi cald si o luasera spre camin , privind aiurea inainte.Nu era plictisit , atat ca era usor slabit dar nu ii pasa.
Sus In jos
Veronique Lebrun .

Veronique Lebrun .

MesajSubiect: Re: Give me everything ...   Give me everything ... EmptyMier Sept 07, 2011 5:12 am

- Ba contează . Pentru mine , spuse şi murmură ultima parte , privind pământul , de fapt mai mult vârfurile botinelor . Clipi de mai multe ori , în gând venindu - i o melodie pe care o asculta acum ceva vreme . Zâmbi uşor .
Sus In jos
Daniel Stark

Daniel Stark

MesajSubiect: Re: Give me everything ...   Give me everything ... EmptyMier Sept 07, 2011 5:34 am

-Sunt bine si asta conteaza.spuse facand-o sa il priveasca.
Se simtea aiurea ca fata se ingrijora pentru el.Era bine , cateva zgarieturi , dar nimic mai mult.Era ok si asta conta cel mai mult in acel moment.
Sus In jos
Veronique Lebrun .

Veronique Lebrun .

MesajSubiect: Re: Give me everything ...   Give me everything ... EmptyMier Sept 07, 2011 5:42 am

Aprobă uşor , fără a fi chiar atât de convinsă şi îl sărută scurt , zâmbind dulce . Trase aer în piept , strângându - l uşor de mână . Privi cerul negru şi clipi des . Nu se mai oprea ploaia şi începu să bată şi mai tare vântul , dar era bine .
Sus In jos
Daniel Stark

Daniel Stark

MesajSubiect: Re: Give me everything ...   Give me everything ... EmptyMier Sept 07, 2011 5:54 am

Ii raspunse la sarut zambind cald si isi trecu mana pe dupa gatul ei.O trase mai aproape de el zambind si privind inainte.Ploua din ce in ce mai tare dar nu ii pasa.Ajunsera intr-un final la camin si se indreptasera spre camere.
Sus In jos
Veronique Lebrun .

Veronique Lebrun .

MesajSubiect: Re: Give me everything ...   Give me everything ... EmptyMier Sept 07, 2011 6:55 am

Îşi lăsă capul pe pieptul lui , ducându - şi o mână după talia acestuia , zâmbind calm . Închise scurt ochii , redeschizându - i rapid şi privi căminul atât de sumbru şi întunecat . Vremea de afară îl făcea să fie parcă scos din filmele horror . Râse în sinea ei şi îl urmă pe blond .
Sus In jos
Daniel Stark

Daniel Stark

MesajSubiect: Re: Give me everything ...   Give me everything ... EmptyMier Sept 07, 2011 7:01 am

Urcara scarile , el deabea asteptand sa ajunga odata in camera , deoarece isi doarea sa bea sange cat mai repede posibil.
-Vii la mine?intreba curios , privind-o si continaund sa urce scarile.
Sus In jos
Veronique Lebrun .

Veronique Lebrun .

MesajSubiect: Re: Give me everything ...   Give me everything ... EmptyMier Sept 07, 2011 7:08 am

Îşi privi braţul , uitându - se la tatuajul de pe încheietura dreaptă în formă de pentagramă . Trase aer în piept , amintindu - şi ce îi zisese tatăl ei despre acel semn înainte să moară . Îşi scutură capul şi îl privi .
- Dacă nu deranjez , spuse şi zâmbi cald .
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Give me everything ...   Give me everything ... Empty

Sus In jos

Give me everything ...
Sus 
Pagina 1 din 2Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Nochnoy dozor :: Moscova :: Podul Volga-
Mergi direct la: