Nochnoy dozor
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Kill or be Killed

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Highway to hell

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
Roselyn Stark

Roselyn Stark

Data de înscriere : 05/09/2011
Varsta : 31

Highway to hell - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Highway to hell   Highway to hell - Pagina 2 EmptyMar Sept 06, 2011 12:54 am

Mergeam cu mainile in buzunarele de la hanorac si priveam in fata. Bine inteles ca nu puteam sa nu ma joc cu acel pierce, a devenit un hobby pentru mine.
Desi am tinut legatura cu fratele meu, nu ne-am mai intalnit fata in fata de ceva ani, de cand am devenit eu vampir, m-am rupt de realitate. Macar ma pot controla si nu omor oamenii pe strada ca altii.
Am scuturat incet din cap ca sa alung acel gand si mi-am scos mp4-ul incepand sa ascult iar muzica.
-Mie dor sa fim din nou mici. ii zic privind in fata.
Sus In jos
Daniel Stark

Daniel Stark

MesajSubiect: Re: Highway to hell   Highway to hell - Pagina 2 EmptyMar Sept 06, 2011 1:14 am

-Nu numai tie.murmura privind-o.
Isi muta din nou privirea in fata plictisit , si lasand gandurile sa il bantuie de aceasta data.Ofta din nou , avand mainile in buzunarele blugilor.Nu avea chef de nimic , mai ales cand stia ca va exploda cand va ajunge acasa.Nu mai aveau mult si incepu sa se simta ciudat , fara un motiv anume.
Sus In jos
Roselyn Stark

Roselyn Stark

Varsta : 31

MesajSubiect: Re: Highway to hell   Highway to hell - Pagina 2 EmptyMar Sept 06, 2011 1:20 am

Il priveam cum se pierde in ganduri si nu mai stie pe ce lume este.
Am ridicat usor din umeri si mi-am scot telefonul incepand sa ma joc pe el. Ma plictiseam si acum ca am adus vorba de copilarie, fiecare amintire din trecut, cu cele mai mici amanunte au revenit in mintea mea, ca un film vechi. Mi-am scuturat incet capul si mi-am continuat joaca pe telefon.
-Too beautiful to die, too wild to live! zic fara sa-mi dau seama privind in gol.
Sus In jos
Daniel Stark

Daniel Stark

MesajSubiect: Re: Highway to hell   Highway to hell - Pagina 2 EmptyMar Sept 06, 2011 1:25 am

Au aujns intr-un final in fata caminului.Ofta incet si deschise usa lasand-o pe tanara sa intre prima.Se abtinea pe cat posibil si nu arata cum se simte defapt in acele clipe.Ii era dor de copilarie , cand putea sa fie un copil normal , nu unu care sa fie prins la varsta de 21 de ani si nimic mai mult.Isi dadu ochii peste cap , regretand acum fiecare moment cand se futuse cu curva aia si ajunse muscat si fara vlaga pe o strada.
Isi scutura capul , lasand amintirile departe pentru cateva momente.Nu mai avea chef sa priveasca in trecut , desi nu stia ce se intamplase cu tipa si nici nu ii mai pasa.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Highway to hell   Highway to hell - Pagina 2 Empty

Sus In jos

Highway to hell
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Nochnoy dozor :: Moscova :: Cafeneaua Pushkin-
Mergi direct la: