Nochnoy dozor
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Kill or be Killed

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Highway to hell

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
AutorMesaj
Daniel Stark

Daniel Stark

Data de înscriere : 05/09/2011

Highway to hell Empty
MesajSubiect: Highway to hell   Highway to hell EmptyLun Sept 05, 2011 1:29 pm

Intrase in cafenea , dandu-si gluga jos si privind aiurea in jur.Era destul de pustiu in acea zi , mai ales ca era una inorata si mai avea putin si ploua.Plictisit , se aseza la o masa , privind in jur si o chelnerita veni sa il serveasca.
-O cafea lunga si o scrumiera te rog.ii spuse plictisit.
Chelnerita ii aduse scrumiera si el isi scoase pachetul de tigari , scotand doar una si o aprinse.Trase un fum , doua , trei si tusi dupa cateva ori scrumand si injurand incet din cauza ca tusea din cauza tigarilor.Stia ca plamanii lui erau varza din cauza tutunului , dar nu ii pasa.Niciodata nu ia pasat acest lucru.
Sus In jos
Roselyn Stark

Roselyn Stark

Varsta : 31

Highway to hell Empty
MesajSubiect: Re: Highway to hell   Highway to hell EmptyLun Sept 05, 2011 1:37 pm

Mergeam cu pasi lenti spre cafenea. Castile erau date la maxim cu muzica rock iar eu ma jucam cu pierce-ul din limba. Intru in cafenea plictisita si privesc prin local. Vad un par blond si ma duc acolo asezandu-ma pe scaun.
-Buna straine, ce mai faci? ii zic scotandu-i limba.
Mi-am dat jos castile si mi-am inchis mp4-up apoi l-am bagat in buzunarul de la pantaloni. Am ridicat privirea spre fratele meu si am zambit inocent.
Sus In jos
Daniel Stark

Daniel Stark

Highway to hell Empty
MesajSubiect: Re: Highway to hell   Highway to hell EmptyLun Sept 05, 2011 1:42 pm

Se inecase cu fumul cand o vazu.Parul roscat cu suvite negre si ochii de un verde intens care il priveau , il facea sa se inece pentru a doua oara cu fumu.O privi , coborandu-si privirea spre corpul ei si nu stia ce sa zica.Arata foarte bine si nu stia ce sa mai spuna.
-Pustoaico ce cauti aici?Si de cand ai tu pierce in limba?intreba ridicand spranceana si apoi se incrunta.
Mintea lui umbla departe si daca era dupa el asa se juca cu pierce-u din limba ei , desi era sora lui arata foarte foarte bine pentru varsta ei si nu era prima data cand vroia sa o simta langa el mai mult decat o sora.Isi scutura capul , asteptandu-i inca raspunsurile.
Sus In jos
Roselyn Stark

Roselyn Stark

Highway to hell Empty
MesajSubiect: Re: Highway to hell   Highway to hell EmptyLun Sept 05, 2011 1:48 pm

Am ras apoi am inceput sa-l analizez. Arata foarte bine si daca nu era fratiorul meu, pana acum il luam o tura, doua, trei, depinde cat rezista.
Cand a venit chelnerita sa-i aduca fratelui meu ca a comandat i-am cerut si eu acelasi lucru cu ce avea el apoi mi-am aprins o tigara.
-Daca nu am tinut lebatura, stiai cate tampenii am facut! Ori cum, vin des pe aici, cum de nu ne-am intalnit? il intreb tragand plictisita din tigara.
Sus In jos
Daniel Stark

Daniel Stark

Highway to hell Empty
MesajSubiect: Re: Highway to hell   Highway to hell EmptyLun Sept 05, 2011 1:51 pm

-Stai stai.spuse oprindu-se pentru cateva secunde privind-o.
Vorbisera , dar niciodata nu ia spus ca are pierce si ca ajunge tocmai la aceeasi academie sau na ma rog loc in care era el.
-In primul rand am vorbit la telefon si nu mi-ai zis ca ti-ai facut pierce si in al doilea rand , cum de nu ne-am intalnit ?Hmm asta nu stiu.spuse dand din umeri.
Continua sa o analizeze si fara sa isi dea seama , pe chip ii aparu un zambet pervers , coborandu-si privirea spre sanii ei , uitand complet ca vroia sa o ia pe chelnerita pentru o noapte nu mai mult , ehh oricum nu mai conta.
Sus In jos
Roselyn Stark

Roselyn Stark

Highway to hell Empty
MesajSubiect: Re: Highway to hell   Highway to hell EmptyLun Sept 05, 2011 1:55 pm

-Pentru ca mi l-am dat acum doua zile si noi am vorbit acum o saptamana. ii zic jucandu-ma cu pierce-ul intre buzele mele.
Mi-am dat patul dupa urechea dreapta si am lasat la vedere toate pierce-urile pe care le aveam si i-am zambit.
-Nu mai vreau sa fiu fata cuminte si ascultatoare. ii zic aranjandu-mi parul la loc.
Am mintit, cand eram mica eu eram capul rautatilor din casa dar, in generala m-am cumintit iar acum 2 ani mi-am revenit la vechiul stadiu de "copil problema".
Sus In jos
Daniel Stark

Daniel Stark

Highway to hell Empty
MesajSubiect: Re: Highway to hell   Highway to hell EmptyLun Sept 05, 2011 2:01 pm

-Oricum cate prostii am facut eu nu ma poti intrece asa ca las-o mai moale iubito.ii spuse zambind.
Se mai prostia si el cand venea vorba de surioara lui mica si draga cu care se gandea cum sa ajunga in pat , dar nu stia cum si daca ar fi bine pana la urma.Ofta din nou continaund sa o priveasca nevenindu-i sa creada si il enerva cum se juca asa cu pierce-u intre buze , el vroia sa se joace asa nu ea.Chiar atunci cand ii spuse ,,iubito" un tip de la masa de langa ei se uita insistent la roscata , facandu-l pe blond sa faca in asa fel incat sa creada tipu ca sunt impreuna.
Sus In jos
Roselyn Stark

Roselyn Stark

Highway to hell Empty
MesajSubiect: Re: Highway to hell   Highway to hell EmptyLun Sept 05, 2011 2:06 pm

Am vazut ce incerca fratele meu sa faca si am zambit pervers. Mi-am continuat joaca cu pierce-ul si mi-am dat jos hanoracul mov ramanand doar in maieu meu negru, mulat, cu decolteu.
Mi-am intors privirea spre fratele meu.
-La cate prosti am facut in ultima luna, te intrec cu mult, dragule! ii zic cu putin accent pe ultimul cuvant.
Ma rezem de spatar si trag ultimul fum din tigare si i-au o gura din cafeaua adusa de chelnerita. Imi place acest joc, pana aunde va ajunge?
Sus In jos
Daniel Stark

Daniel Stark

Highway to hell Empty
MesajSubiect: Re: Highway to hell   Highway to hell EmptyLun Sept 05, 2011 2:10 pm

Isi termina tigara si se ridica asezandu-se mai bine langa surioara lui.Isi trecu doua degete peste bratul ei schitand un zambet pervers si apropiindu-si chipul de al ei.
-Nu te juca cu focu surioara ca te vei arde....mai ales ca suntem frati si am facut destule prostii si eu luna asta asa ca shh si ai grija cu pierce-u ala ca cam atentez la el.ii sopteste la ureche zambind calm.
Ce ii mai placea sa se joace.
Sus In jos
Roselyn Stark

Roselyn Stark

Highway to hell Empty
MesajSubiect: Re: Highway to hell   Highway to hell EmptyLun Sept 05, 2011 2:15 pm

Chicotesc incet si incep din nou jocul cu pierce-ul. Ii ridic barbia ca sa ma poata privi in ochi. Aceiasi piele rece ca intodeauna.
-Nu va voi arde, crede-ma. ii zic scotandu-i limba si dandui drumul la barbie.
Am uitat ca si eu sunt la fel de rece ca el. Ma rog, mai devreme sau mai tarziu tot va afla ca sunt vampir deci, care va fi marele bai? Bine, daca afla acum imi va face mare criza cum facea cand eram mica si se lua cineva de mine.
Sus In jos
Daniel Stark

Daniel Stark

Highway to hell Empty
MesajSubiect: Re: Highway to hell   Highway to hell EmptyLun Sept 05, 2011 2:17 pm

Cand ii simti pielea rece ramase uimit dar nu ii arata acest lucru.Isi termina in scurt timp cafeaua si isi comanda alta privindu-si sora.Se muta din nou pe locul lui normal , in fata ei si o privi in continuare.
-Si ce te aduce pe aici?intreba curios.
Avea el un plan in minte si spera ca fata sa nu il strice de aceasta data , ca oricum isi daduse seama ca era vampir de prima data cand o vazuse , fiind si normal daca el era unul dintre ei , dar pe moment nu spuse nimic.Astepta momentu potrivit.
Sus In jos
Roselyn Stark

Roselyn Stark

Highway to hell Empty
MesajSubiect: Re: Highway to hell   Highway to hell EmptyLun Sept 05, 2011 2:22 pm

L-am vazut cum se aseaza la locul lui si l-am privit cu o spranceana ridicata.
-Asta e ora mea de iesit afara. ii zic razand.Deja ti-e frica sa nu te arzi? il intreb cu subinteles, pentru ca plecase de langa mine.
Imi placea sa-l torturez si sa nu credea ca ma las mai prejos. Mie imi place sa ma joc si nu prea vreau sa ma opresc acum doar pentru ca este fratele meu.
Sus In jos
Daniel Stark

Daniel Stark

Highway to hell Empty
MesajSubiect: Re: Highway to hell   Highway to hell EmptyLun Sept 05, 2011 2:26 pm

-Nu e vorba de asta , dar pana la urma e un loc public si ma seaca cum se uita tipu ala la noi soare.ii spuse zambind si el , dar pervers.
Ce mai conta ca e sorasa , pana la urma , daca era dupa el mergea in baie si se culca cu ea fara sa ii pese pe moment ca ii sorasa , desi mai tarziu , va regreta acest lucru.Se aseza din nou , langa ea si ii trasa cu un deget linia maxilarului , ajungand pe buze si prinzandu-i pierce-ul cu doua degete zambind.
-Mai mai , nu stii sa accepti avertismentele.ii sopti tinand-o inca de pierce.
Sus In jos
Roselyn Stark

Roselyn Stark

Highway to hell Empty
MesajSubiect: Re: Highway to hell   Highway to hell EmptyLun Sept 05, 2011 2:31 pm

Il vad cum se aseaza langa mine si il musc de degete cand imi prinde pierce-ul apoi imi retrag limba. C-am perversa faza dar, imi place.
-Nu, dar nici da dracu nu ma las mai prejos. ii zic iar jucandu-ma cu pierce-ul.Cat despre tipul ala va pleca cat de curand. ii zic privindul.
Cum am zis, imi place sa ma joc si nu vreau sa ma dau ilaturi de la nici o provocare. Am chef sa ma joc cu fratiorul meu iar el stie bine ce-mi place.
Sus In jos
Daniel Stark

Daniel Stark

Highway to hell Empty
MesajSubiect: Re: Highway to hell   Highway to hell EmptyLun Sept 05, 2011 2:34 pm

O privi urat cand il musca de degete , faza cam perversa dar nu spuse nimic.Stia ce ii place , ii stia punctele sensibele si ce o excita , nu stia cum de , dar asta e.
-Surioara , mai usor totusi ok?spuse oftand incet si prinzand-o iar de pierce , in asa fel incat sa nu il mai muste.Am plecat la baie.ii spuse ridicandu-se.
Zambi cu subinteles si o lua plictisit spre baie privind inainte.
Sus In jos
Roselyn Stark

Roselyn Stark

Highway to hell Empty
MesajSubiect: Re: Highway to hell   Highway to hell EmptyLun Sept 05, 2011 2:38 pm

Am zambit pervers cand l-am vazut mergand spre baie, are fundul bun. M-am ridicat mergand la chelnerita zicandui sa aibe grija de masa unde am stat noi doi, sa nu se atinga nimeni de ea. M-am intors cu spatele la ea apoi mi-am urmat fratiorul in baie.
Bine inteles baia era goala iar el era dupa usa.
-Iti place sa te joci, nu? il intreb stand cu spatele la el.
Sus In jos
Daniel Stark

Daniel Stark

Highway to hell Empty
MesajSubiect: Re: Highway to hell   Highway to hell EmptyLun Sept 05, 2011 2:43 pm

Se intoarse spre ea privind-o si zambin.
-Mie?Tot timpu surioara , inca nu te-ai invatat cu asta?intreba curios privind-o.
Arata bine , si vai vai ce ar face cu ea daca ar fi dupa el in acel moment.Se rezema de chiuvete , continaund sa o priveasca , asteptandu-i vreo miscare.In plus ea venise dupa el in baie nu el venise dupa ea.
Sus In jos
Roselyn Stark

Roselyn Stark

Highway to hell Empty
MesajSubiect: Re: Highway to hell   Highway to hell EmptyLun Sept 05, 2011 2:48 pm

M-am aproiat de el si l-am luat de haorac.
-Sti bine ca nu ma dau inlaturi de la nimic, chiar daca este vorba de fratele meu. ii zic si ii dau drumul la hanorac.
M-am dus langa el si m-am urcat pe ciuveta jucandu-ma cu pierce-ul. Imi placea sa-l provoc si pe deasupra, ii stiu slabiciunile. Este usor pentru mine dar, nu l-am mai vazut de mult timp, vreau sa vad de ce este in stare.
Sus In jos
Daniel Stark

Daniel Stark

Highway to hell Empty
MesajSubiect: Re: Highway to hell   Highway to hell EmptyLun Sept 05, 2011 3:02 pm

Se muta in fata ei si zambid , punandu-si o mana pe dupa talia ei si tragand-o mai aproape.Ii prinse pierce-ul cu dintii zambind si tragand putin de el , dandu-i apoi drumul.
-Nu te mai juca cu mine , ca nu va iesi bine.ii spuse privind-o in ochi.
Aproape ca o lipise de el , dar nu ii pasa acest lucru , mai ales ca era sorasa.Nu ii pasa in acel moment , vroia doar sa se joace nimic serios.
Sus In jos
Roselyn Stark

Roselyn Stark

Highway to hell Empty
MesajSubiect: Re: Highway to hell   Highway to hell EmptyLun Sept 05, 2011 3:08 pm

L-am tras mai aproape de mine si l-am privit in ochi.
-Nu mie frica sa ma joc cu tine. ii zic scotandu-i limba.
Avea ceva ce vroia sa-mi spuna dar, ca de obicei vroia sa spuna la momentul potrivit. Nu-mi place sa astept mai ales cand este vorba despre ceva serios.
-Zi! ii zic rece.
Sus In jos
Daniel Stark

Daniel Stark

Highway to hell Empty
MesajSubiect: Re: Highway to hell   Highway to hell EmptyLun Sept 05, 2011 3:10 pm

-Nu am ce.spuse dandu-se mai intr-o parte.Hai mai bine sa plecam de aici , m-am plictisit.spuse dand din umeri .
Fara sa mai astepte raspunsul fetei , se indrepta spre iesirea din baie stiind ca il va urma , doar nu se va lasa ea asa usor , mai ales cand avea ce sa ii zica.Pana la urma , nu va tacea ,dar nu vroia sa ii zica aici.
Sus In jos
Roselyn Stark

Roselyn Stark

Highway to hell Empty
MesajSubiect: Re: Highway to hell   Highway to hell EmptyLun Sept 05, 2011 3:17 pm

Il urmez ai cand ajung la masa si ma asez comoda pe scaun luand o gura din cafea.
-Ti-am zis ca tipul o sa plece? il intreb aratand spre masa unde a stat el in urma cu putin timp.
Imi intorc privirea spre geam si incep sa ma joc din nou cu pierce-ul intre buze. Deja ma simt agitata si vreau sa aflu la ce se gandea. Nu-mi place sa astept dar, imi place sa-l enervez.
Sus In jos
Daniel Stark

Daniel Stark

Highway to hell Empty
MesajSubiect: Re: Highway to hell   Highway to hell EmptyLun Sept 05, 2011 3:19 pm

-Mda ,ai avut dreptate.spuse terminand cafeaua.Mergem?intreba curios si ridicandu-se , lasand banii pe masa pentru cafele.
Vroia sa ajunga dracului odata acasa si astepta ca fata sa il aprobe , daca nu asta e va merge sigur , desi vroia ca fata sa bina cu el.
Sus In jos
Roselyn Stark

Roselyn Stark

Highway to hell Empty
MesajSubiect: Re: Highway to hell   Highway to hell EmptyLun Sept 05, 2011 3:22 pm

Mi-am luat hanorcaul pe mine si m-am dus langa el dandui de inteles ca vreau sa plec de acolo odata. Din nou am inceput sa ma joc cu acel pierce, in timp ce mergeam pe langa el.
-Ce idei iti trec prin cap? il intreb privind in gol.
Curiozitatea deja ma manca, pe dinauntru si ma tortura cand ma tinea in suspans in halu ala. O sa cedez, cat de curand voi ceda.
Sus In jos
Daniel Stark

Daniel Stark

Highway to hell Empty
MesajSubiect: Re: Highway to hell   Highway to hell EmptyMar Sept 06, 2011 12:31 am

-Nu am nici o idee.spuse dand din umeri.
Iesire din cafenea si cu pasi lenti se indreptau spre camin.Se vedea pe el ca era plictisit , dar asta era doar de fatada ca tot timpul , placandu-i sa arate ceva ce nu e adevarat pana la urma.O privi pentru cateva clipe , doar schitand un zambet si continaund sa mearga mai departe.
Sus In jos
Continut sponsorizat

Highway to hell Empty
MesajSubiect: Re: Highway to hell   Highway to hell Empty

Sus In jos

Highway to hell
Sus 
Pagina 1 din 2Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Nochnoy dozor :: Moscova :: Cafeneaua Pushkin-
Mergi direct la: