Nochnoy dozor
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Kill or be Killed

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

You love me , in the dark

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul
AutorMesaj
Rebecka Ryan .

Rebecka Ryan .

Data de înscriere : 03/09/2011

You love me , in the dark - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: You love me , in the dark   You love me , in the dark - Pagina 2 EmptySam Sept 03, 2011 9:10 pm

Trupul incepu sa ii tremure de placere la fiecare sarut sau mangaiere a lui, iar ea gemu usor infundat, coborandu-si mana spre pantalonii lui, in timp ce continua sa se miste tandru si pasional. Isi musca usor buza si apoi se juca vulgar, dar senzual si cu patima cu limba lui, strangandu-l usor de par.
Sus In jos
Alexander Parker
Admin
Alexander Parker

MesajSubiect: Re: You love me , in the dark   You love me , in the dark - Pagina 2 EmptyDum Sept 04, 2011 2:00 am

• Ii raspunse la joc , zambind in sinea lui.Isi scoase degetele dintre picioarele fetei si se ridica cu ea in brate , mergand spre dormitor.O intinse pe patul moale , continuand sa o sarute , dandu-i rochia jos si zambind doar.Cobori din nou cu saruturile pe gatul ei , vazand cele doua semne lasate de el , dar nu le lua in seama.
Sus In jos
https://initum-bellum.forumgratuit.ro
Rebecka Ryan .

Rebecka Ryan .

MesajSubiect: Re: You love me , in the dark   You love me , in the dark - Pagina 2 EmptyDum Sept 04, 2011 3:37 am

Ii dadu tricoul jos cand o puse pe pat si isi arcui usor spatele din cauza saruturilor. Isi musca buza, apoi isi lasa capul pe spate si il zgarie incet pe umar, pe spate, pe oriunde apuca, scapand mici sunete de placere infundate .
Inghiti in sec si ii rosti numele, ducandu-si un picior dupa braul lui.
Sus In jos
Alexander Parker
Admin
Alexander Parker

MesajSubiect: Re: You love me , in the dark   You love me , in the dark - Pagina 2 EmptyDum Sept 04, 2011 4:12 am

Ii indeparta fetei lenjeria intima , dandu-si jos blugii si boxerii patrunzand-o incet si sarutand-o tandru pe buzele-i dulci.Incepu a faca miscari de dute-vino incete si calme , vrand ca fata sa se obisnuiasca cu durerea coborand cu saruturile pe gatul ei,
Sus In jos
Rebecka Ryan .

Rebecka Ryan .

MesajSubiect: Re: You love me , in the dark   You love me , in the dark - Pagina 2 EmptyDum Sept 04, 2011 4:16 am

Cand o patrunse, Rebecka scapa un mic tipat si isi infipse unghiile in umarul lui, caci simtise o durere combinata cu placere. Se misca in ritm cu el si ii raspunse la sarut cu ardoare si pasiune, in timp ce isi lasa capul pe spate.
Isi arcui spatele, gemand incet si infundat, unoeri strangandu-l de mana sau umar.
Sus In jos
Alexander Parker
Admin
Alexander Parker

MesajSubiect: Re: You love me , in the dark   You love me , in the dark - Pagina 2 EmptyDum Sept 04, 2011 4:18 am

Isi impletici degetele cu ale ei , continaund sa faca miscari usor mai rapide si sarutandu-i gatul , trecandu-si limba peste cele doua semne lasate de el.Se simtea extrem de bine in acel moment si nu regreta nici o clipa si nici ca ii gusta sangele.Ofta incet si ii ridica mana deasupra capului.
Sus In jos
Rebecka Ryan .

Rebecka Ryan .

MesajSubiect: Re: You love me , in the dark   You love me , in the dark - Pagina 2 EmptyDum Sept 04, 2011 4:25 am

Il stranse de mana si se misca in ritm cu el, gemand usor. Il musca suav de buza inferioara, cuprinzandu-i chipul in palme, apoi ii rosti numele pe un ton senzual, dulce, catifelat si inghiti in sec, bucurandu-se la nebunie de aceasta clipa. Nu regreta deloc faptul ca i se oferise, atat cu trupul, cat si cu sangele, caci tanarul o facea sa se simta mai ceva ca in Rai.
Sus In jos
Alexander Parker
Admin
Alexander Parker

MesajSubiect: Re: You love me , in the dark   You love me , in the dark - Pagina 2 EmptyDum Sept 04, 2011 9:32 am

• Icni foarte slab , cand fata il musca de buza si zambi auzindu-si numele.Se credea el un zeu in asternuturi si nu ii pasa cine ce zicea , pentru ca asta era el.Mari ritmul , sarutandu-i unul dintre sani si zambind in sinea lui , simtindu-se excelent.O musca usor de sfarc , urcand apoi din nou pe buze.
Sus In jos
Rebecka Ryan .

Rebecka Ryan .

MesajSubiect: Re: You love me , in the dark   You love me , in the dark - Pagina 2 EmptyDum Sept 04, 2011 11:41 am

Isi lasa capul pe spate si scanci incetisor, aproape fara sunet, apoi isi trecu limba peste buze, strangandu-l pe tanar de mana puternic, timp in care se misca in ritm cu el. Trupul incepu sa ii tremure usor si Rebecka isi arcui delicat spatele, coborandu-si varfurile unghiilor spre abdomenul lui.
Sus In jos
Alexander Parker
Admin
Alexander Parker

MesajSubiect: Re: You love me , in the dark   You love me , in the dark - Pagina 2 EmptyDum Sept 04, 2011 11:47 am

Continua sa o patrunda si dupa ceva timp iesi din ea , trantindu-se pe pat langa ea.Nu stia ce sa mai zica ,dar tacu si ofta privind tavanul plictisit.Nu isi daduse drumul in ea , nu vroia copii inca , fiind cica prea tanar , dar el avea defapt vreo o suta si ceva de ani.Nu ca asta ar fi important in acest moment.
Sus In jos
Rebecka Ryan .

Rebecka Ryan .

MesajSubiect: Re: You love me , in the dark   You love me , in the dark - Pagina 2 EmptyDum Sept 04, 2011 11:50 am

Se dadu jos de pe ea si se tranti langa ea. Pe chipul Rebeckai se intinse un zambet al dracului de frumos, de milioane, iar micuta tanara se cuibari imediat la pieptul lui, fiind tare alintata si rasfatata uneori. Il lua usor de mana si inspira adanc, ridicandu-si privirea jucausa catre a lui, apoi il saruta dulce si scurt pe buze.
- Esti tare bun, ii sopti chicotind si incepu sa se joace cu mana lui.
Sus In jos
Alexander Parker
Admin
Alexander Parker

MesajSubiect: Re: You love me , in the dark   You love me , in the dark - Pagina 2 EmptyDum Sept 04, 2011 11:55 am

Nu era ceva iesit din comun sa i se zica ca era bun la pat ca stia si el acest lucru.O cuprinse cu bratul zambind si raspunzandu-i la sarut.
-Mmm stiu.spuse scurt si privind-o zambind calm.
Ce ii mai placea lui sa se laude.Nu stia de ce , dar asta era firea lui , laudatul ii statea in fire de cand se stia si cam tot de atunci le avea cu patul , incepand sa se culce de la varsta de zece ani , tatal sau fiind porprietarul unui bordel si ducandu-l si pe el pe acolo uneori.
Sus In jos
Rebecka Ryan .

Rebecka Ryan .

MesajSubiect: Re: You love me , in the dark   You love me , in the dark - Pagina 2 EmptyDum Sept 04, 2011 11:59 am

- Esti si narcisist, rase atunci cristalin Rebecka, plimbandu-si varful unghiei sangerii pe pieptul lui. Ii placea de el. Mult, poate prea mult si nu ezita sa arate asta. Isi aduse aminte , brusc, de fratii ei. Aveau sa-l omoare in chinuri pe bietul Alexander in caz ca or sa afle ca scumpa lor surioara si-a tras'o si a fost dezvirginata de un vampir. Isi mai aduse aminte si de taica'su, mort de curand. Nu stia de ce, dar ii venea sa planga.
Isi musca buza si inchise imediat ochii, strangand din ei, caci nu dorea sa planga in fata baiatului.
Sus In jos
Alexander Parker
Admin
Alexander Parker

MesajSubiect: Re: You love me , in the dark   You love me , in the dark - Pagina 2 EmptyDum Sept 04, 2011 12:08 pm

-Stiu si acest lucru.spuse.De ce nu mi-ai zis ca esti virgina?Nu ca nu am stiut dar totusi...spuse privind-o.
Isi plimba mana pe spatele ei privind aiurea inainte de aceasta data.Nu avea chef de nimic , fiind atat de plictisit de tot ca ii venea sa isi dea ochii peste cap din cinci in cinci minute.
Sus In jos
Rebecka Ryan .

Rebecka Ryan .

MesajSubiect: Re: You love me , in the dark   You love me , in the dark - Pagina 2 EmptyDum Sept 04, 2011 12:20 pm

- Ar fi trebuit sa iti spun ? Nu stiu, clatina din cap si trase aer adanc in piept, ridicandu-se brusc in sezut. Isi duse ambele maini peste fata, apoi se uita la perete. Isi musca buza si isi dadu seama ca vocea ei sunase usor tremurata.
- Iarta-ma, murmura dupa cateva clipe, intorcandu-si privirea catre Alexander.
Sus In jos
Alexander Parker
Admin
Alexander Parker

MesajSubiect: Re: You love me , in the dark   You love me , in the dark - Pagina 2 EmptyDum Sept 04, 2011 12:30 pm

-Hey , stai calma.Esti ok?intreba privind-o si se ridica.
Isi lua pe el boxerii si perechea de blugi trantindu-se apoi din nou in pat.Nu prea vroia sa ii spuna ca se culcase pana la urma cu un strain daca era pana acolo.O privi in continuare.
-Stii , ca tocmai te-a dezvirginat practic un strain?intreba.
Sus In jos
Rebecka Ryan .

Rebecka Ryan .

MesajSubiect: Re: You love me , in the dark   You love me , in the dark - Pagina 2 EmptyDum Sept 04, 2011 12:36 pm

- Sunt...sunt ok, ii raspunse si ii zambi slab, asezandu-se din nou langa el. Stiu ca m-a dezvirginat un strain, dar nu imi pasa atata timp cat eu am vrut si cat strainul e asa frumos si...bun, chicoti incet si isi sterse lacrimile, apoi isi puse capul pe pieptul lui. Inghiti incet in sec, ridicandu-si privirea spre chipul lui Alexander.
Sus In jos
Alexander Parker
Admin
Alexander Parker

MesajSubiect: Re: You love me , in the dark   You love me , in the dark - Pagina 2 EmptyDum Sept 04, 2011 12:41 pm

-Ma simt flatat.spuse zambind calm si privind aiurea.
O privi si o mangaie pe spate plictisit.Simtea nevoia de ceva , dar nu stia de ce si nici nu mai conta daca statea sa se gandeasca daca e pana acolo.
Nu intelegea cum de fata acceptase sa se culce cu el , desi nu il cunostea chiar deloc.
Sus In jos
Rebecka Ryan .

Rebecka Ryan .

MesajSubiect: Re: You love me , in the dark   You love me , in the dark - Pagina 2 EmptyDum Sept 04, 2011 12:48 pm

- Cred si eu, isi arcui buzele intr-un zambet micut si tare frumos, fara a-si lua privirea de la el. La ce te gandesti? il intreba atunci cand ii observa privirea si se aseza mai bine langa el, fluturand jucausa din gene, apoi trase aer adanc in piept si isi trecu suav limba peste buzele carnoase, rosii, ce te indemnau sa le saruti imediat.
Sus In jos
Alexander Parker
Admin
Alexander Parker

MesajSubiect: Re: You love me , in the dark   You love me , in the dark - Pagina 2 EmptyDum Sept 04, 2011 12:51 pm

-La nimic important.spuse dand usor din umeri privind-o si zambind calm.
Nu era zambetul lui caracteristic dar nnici nu ii pasa felul in care zambea ,pana la urma avusese o noapte alba si soarele isi facea simtite razele , facandu-l pe alabastriu sa strambe din nas.Nu suporta soarele de nici o culoare.
Sus In jos
Rebecka Ryan .

Rebecka Ryan .

MesajSubiect: Re: You love me , in the dark   You love me , in the dark - Pagina 2 EmptyDum Sept 04, 2011 12:54 pm

- Siguuuur ? lungi cuvantul si se aseza deodata peste el, cu picioarele dupa braul lui si palmele pe pieptul lui, acoperind razele soarelui ce ii mangaiau acum spatele albicios si frumos. Ii zambi dulce, finut tanarului si isi plimba varful unghiei de la degetul aratator in jos, spre abdomen si se opri cand ajunse la boxeri, ridicandu-si privirea spre Alexander.
Sus In jos
Alexander Parker
Admin
Alexander Parker

MesajSubiect: Re: You love me , in the dark   You love me , in the dark - Pagina 2 EmptyDum Sept 04, 2011 12:57 pm

-Foarte.murmura avand un zambet pervers pe buze.
Fata se pare ca nu se satura de el , dar el nu avea cum sa o refuze , fiind un adept al sexului in majoritatea timpului.O privi indemand-o sa continue , vrand sa vada ce avea de gand sa faca.Se bucura ca nu mai simtea razele soarelui pe trupul lui.
Sus In jos
Rebecka Ryan .

Rebecka Ryan .

MesajSubiect: Re: You love me , in the dark   You love me , in the dark - Pagina 2 EmptyDum Sept 04, 2011 1:02 pm

Isi musca buza inferioara intr-un mod seducator. Isi baga incet mana in boxerii lui si incepu sa si'o miste tandru, senzual, in timp ce se lasa in jos si il saruta pasional si suav pe gat, lasand urme de saliva, apoi il musca incet. Cobora cu saruturile pe pieptul lui, miscandu-si trupul lasciv peste el, stiind ca tipului ii facea placere joaca ei.
Sus In jos
Alexander Parker
Admin
Alexander Parker

MesajSubiect: Re: You love me , in the dark   You love me , in the dark - Pagina 2 EmptyDum Sept 04, 2011 1:05 pm

-Ma innebunesti.ii sopti avand mainile pe patul moale.
Nu mintea , fata il innebunea , mai ales el ca si vampir cand tinea la o persoana chiar daca o vedea prima data nu mai avea cum sa isi nege acele sentimente.Poate ca o dezvirginase asa din prima cum o cunoscuse , dar nu mai conta pentru ca tinea la ea.
Sus In jos
Rebecka Ryan .

Rebecka Ryan .

MesajSubiect: Re: You love me , in the dark   You love me , in the dark - Pagina 2 EmptyDum Sept 04, 2011 1:08 pm

- Sentimentul e reicproc, iubire...ii sopti pe un ton provocator tanara si isi continua joaca, marind usor ritmul miscarilor mainii, in timp ce continua sa il sarute tandru si suav pe piept sau gat, sau unoeri sa il muste intr-un mod provocator, fara a'i lasa urme sau ceva asemanator.
Isi ridica privirea spre chipul lui, avand un mic un zambet in coltul gurii.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: You love me , in the dark   You love me , in the dark - Pagina 2 Empty

Sus In jos

You love me , in the dark
Sus 
Pagina 2 din 3Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Come here and love me.
» Love me every day . ~
» Love ? I have vodka !
» Show me your love !
» Syndrom of love .

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum