| Sunshine | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Daniel Stark
| Subiect: Re: Sunshine Mier Sept 07, 2011 5:07 am | |
| Ajunse in scurt timp in fata camerei sale.Deschise usa si o duse in camera , tracand-o ca pe o mireasa si zambind la acest gand fara sa vrea.O lasa jos , inchizand usa cu piciorul in urma ei. | |
|
| |
Veronique Lebrun .
| Subiect: Re: Sunshine Mier Sept 07, 2011 5:09 am | |
| Îşi trecu mâna prin păr după ce o lăsă jos şi privi în jur câteva clipe . Se apropie de pat , ţopăind uşor şi se trânti pe acesta , oftând mulţumită . - E moalee , spuse şi chicoti slab , închizând pentru câteva clipe ochii . Îi redeschise şi îl privi zâmbind . | |
|
| |
Daniel Stark
| Subiect: Re: Sunshine Mier Sept 07, 2011 5:32 am | |
| -Stiu , e foarte moaale.spuse chicotind incet. Se aseza langa ea privind-o. -Ai incredere in mine?intreba curios , avand ceva in minte in acel moment , dar vroia sa stie daca fata avea incredere in el. | |
|
| |
Veronique Lebrun .
| Subiect: Re: Sunshine Mier Sept 07, 2011 5:39 am | |
| Îl privi printre gene când se aşeză lângă ea şi aprobă scurt din cap . - Desigur , spuse sinceră şi îşi puse o palmă pe chipul lui . Dar de ce întrebi ? întrebă şi se întoarse cu faţa la el , înconjurându - i talia cu braţele . | |
|
| |
Daniel Stark
| Subiect: Re: Sunshine Mier Sept 07, 2011 5:51 am | |
| -Ai merge cu mine undeva?intreba curios privind-o in ochi. Avea el ceva in minte , ceva ce vroia sa faca demult dar nu reusi pana acum mai nimic.Abea in cap ceva anume si acest lucru il facu sa zambeasca. | |
|
| |
Veronique Lebrun .
| Subiect: Re: Sunshine Mier Sept 07, 2011 6:53 am | |
| - Unde , unde ? întrebă , ochii ei sclipind pentru un moment . Adora să călătoreasă , având în vedere că trăia de atât de mult timp . Îl întinse urcându - se deasupra lui . Şi să nu mai vorbim de cât de curioasă putea fi . Îl privi în ochi . | |
|
| |
Daniel Stark
| Subiect: Re: Sunshine Mier Sept 07, 2011 7:00 am | |
| -O sa vezi , daca iti zic nu va mai fi surpriza.spuse schitand un zambet , punandu-si mainile pe talia ei.Plecam maine dimineata , mergem cu avionul.continua privind-o in ochi. Prefera sa taca , decat sa ii spuna , ce ii placea sa o enerveze. | |
|
| |
Veronique Lebrun .
| Subiect: Re: Sunshine Mier Sept 07, 2011 7:05 am | |
| - Zi - miii , spuse şi se apăsă uşor pe mândria lui , rânjind pervers în colţul gurii . Adora să - l provoace . Îşi muşcă buza , prinvindu - l printre gene , şi se abţinu să nu chicotească . Trase aer în piept , zâmbind . | |
|
| |
Daniel Stark
| Subiect: Re: Sunshine Mier Sept 07, 2011 7:12 am | |
| -Daca te apesi pe mine , nu ma faci sa iti zic , defapt ma exciti si ma faci sa vreau sa ne futem iar.spuse privind-o amuzat. Stia ca vorbea serios , doar asa patea tot timpul si nu avea de gand sa ii zica nici in ruptul capului. | |
|
| |
Veronique Lebrun .
| Subiect: Re: Sunshine Mier Sept 07, 2011 7:18 am | |
| - De parcă nu ţi - ar plăcea , spuse şi îi linse uşor buzele , rânjind . Dar serios acum , spune - mi , adăugă după câteva clipe , privindu - l serioasă . Îşi trecu mâna prin părul lui şi trase aer în piept şi îl privi în ochi . Chicoti slab . | |
|
| |
Daniel Stark
| Subiect: Re: Sunshine Mier Sept 07, 2011 7:26 am | |
| -Nu am zis ca nu imi place , dar nu vreau sa ajung obsedat.spuse amuzat.Nu iti spun , e surpriza.continua privind-o amuzat ca insista. Putea sa o tina asa mult si bine , oricum nu avea de gand sa ii spuna. | |
|
| |
Veronique Lebrun .
| Subiect: Re: Sunshine Mier Sept 07, 2011 7:56 am | |
| Îi scoase limba îmbufnată şi se dădu jos de pe el , aşezându - se pe pat . Nu mai spuse nimic , privind tavanul printre gene . Închise ochii , căscând plictisită şi îşi trecu mâna prin păr , începând să se joace cu o şuviţă . | |
|
| |
Daniel Stark
| Subiect: Re: Sunshine Mier Sept 07, 2011 10:18 am | |
| -Haide iubito nu te supara , daca vrei iti zic na.spuse punandu-se intr-un cot si privind-o. Ii prinse o suvita de par jucandu-se cu ea si continuand sa o priveasca zambindu-i cald.Ori juca teatru ori fata chiar era nerabdatoare sa afle. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Sunshine | |
| |
|
| |
| Sunshine | |
|