Nochnoy dozor
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Kill or be Killed

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Don't worry. I just..lost?

In jos 
AutorMesaj
Kassandra Jessica Green

Kassandra Jessica Green

Data de înscriere : 04/09/2011

Don't worry. I just..lost? Empty
MesajSubiect: Don't worry. I just..lost?   Don't worry. I just..lost? EmptyMar Sept 06, 2011 3:04 am

Desi era ora pranzului, si, cum s-ar crede, marea majoritatea oamenilor ar fi trebuit sa faca o pauza de la cumparaturi si tot tacamul, asta nu era valabil si aici. Multi oameni se inghesuiau, care mai de care iar in mijlocul multimii se afla si roscata.
Incerca sa se strecoare prin multime, dar era mereu impinsa de fel si fel de persoane, cat ar fi fost ea de scunda. Se incrunta vizibil. Nu mai statu' mult pe ganduri si se teleporta, putin mai departe de acea multime. Rasufla oarecum usurata, insa nu apuca bine sa'si sarbatoreasca "victoria", ca si fusese pe la spate impinsa de un om care se grabea, si cum ea'si pierdu echilibru, facuse intr-un final cunostinta cu asfaltul, cazand direct in nas. Scrasni usor din dinti, bosumflata, incercand sa se sprijine in coate
-Grozav! De ce zi am si eu parte..
Intr-un fel sau altul, isi duse mana la nasul sau, in timp ce suvitele roscate ii acopereau chipul de orice privire indiscreta a vreunui strain.
Sus In jos

Don't worry. I just..lost?
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Memories lost among sighs ...

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Nochnoy dozor :: Moscova :: Piata Rosie-
Mergi direct la: