| Kiss me and say " Goodbye ! " | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Veronique Lebrun .
| Subiect: Re: Kiss me and say " Goodbye ! " Mar Sept 06, 2011 3:50 pm | |
| Se frecă uşor de el , trasând linii cu unghiile pe pieptul lui . Reuşi să - i facă două - trei zgârieturi , dar nu cine - ştie - ce răni . Chicoti slab şi se aplecă deasupra lui , sărutându - l pe gât . Coborâ lent , pe pieptul acestuia , lăsând în urmă o dâră de salivă şi îşi trecu limba peste acele urme roşiatice , pe care le făcuse cu unghiile . | |
|
| |
Daniel Stark
| Subiect: Re: Kiss me and say " Goodbye ! " Mar Sept 06, 2011 3:54 pm | |
| Isi lasa capul pe spate muscandu-si buza inferioara zambind.Il innebunea pur si simplu , incerca totusi sa nu fie un animal vrand sa fie tandru si atent si asa mai departe cu ea.Isi vazu doar atunci dungile rosiatice si nu putea sa isi stapaneasca zambetul , oftand de placere. | |
|
| |
Veronique Lebrun .
| Subiect: Re: Kiss me and say " Goodbye ! " Mar Sept 06, 2011 4:09 pm | |
| Zâmbi mulţumită observându - i reacţiile , şi urcă apoi spre buzele lui . Îl sărută apăsat , începând să - i maseze amicul , şi - şi trecu lent limba peste buzele lui , strecurându - şi - o printre ele . Începu să - i exploreze în voie locul , începând mai apoi să se joace cu limba acestuia . | |
|
| |
Daniel Stark
| Subiect: Re: Kiss me and say " Goodbye ! " Mar Sept 06, 2011 4:12 pm | |
| Se intoarse in asa fel , incat era din nou peste ea.Ii dadu jos lenjeria intima , coborand cu saruturile pe gatul ei , pe sani , pe abadomen si ajungand intre picioarele ei.Isi trecea limba , intr-un mod tandru zambind in sinea lui si rugandu-se ca fata sa nu il domine ca nu ii placea. | |
|
| |
Veronique Lebrun .
| Subiect: Re: Kiss me and say " Goodbye ! " Mar Sept 06, 2011 4:28 pm | |
| Îşi dădu capul pe spate şi - şi băgă o mână în părul lui . Îşi arcui trupul , mârâind pe înfundate când îi simţi limba între picioarele ei . Îşi duse un braţ deasupra ochilor , muşcându - şi cu ardoare buza inferioară . Gemu uşor şi trase aer în piept , clipind de mai multe ori . | |
|
| |
Daniel Stark
| Subiect: Re: Kiss me and say " Goodbye ! " Mar Sept 06, 2011 4:33 pm | |
| Continua asa pentru cateva minute bune , apoi se ridica.Isi dadu boxerii jos si o patrunse incet si calm , incercand sa nu ii provoace durere , sarutand-o pe gat.O prinse de mana , impleticindu-si degetele cu ale ei si tinandu-i mana deasupra capului continaund sa o patrunda. | |
|
| |
Veronique Lebrun .
| Subiect: Re: Kiss me and say " Goodbye ! " Mar Sept 06, 2011 4:48 pm | |
| Îşi arcui trupul şi gemu uşor de plăcere , dându - şi capul într - o parte . Îşi împleti degetele cu ale lui , strângându - l uşor de mână , şi - şi muşcă buza , şoptindu - i numele printre gemetele ce îi invadau gura din secundă în secundă . Se simţea euforică , de parcă ar fi fost beată , dacă ar fi avut cum asta şi asta o făcu să zâmbească . | |
|
| |
Daniel Stark
| Subiect: Re: Kiss me and say " Goodbye ! " Mier Sept 07, 2011 3:31 am | |
| Cand isi auzi numele zambi , ii placea suntele scoase de tanara.Incepu sa o patrunda ceva mai repede , continaund sa zambeasca si sprijinindu-se cu mana libera de pat , marind doar putin ritmul ,sarutand-o pe gat. | |
|
| |
Veronique Lebrun .
| Subiect: Re: Kiss me and say " Goodbye ! " Mier Sept 07, 2011 4:05 am | |
| Se prinse cu mâna liberă de gâtul lui , zgâriindu - l pe spate şi gemu ceva mai tare , dându - şi capul pe spate în momentul în care îi simţi buzele pe gâtul ei . Îşi băgă mâna în părul lui , strângându - şi în pumn câteva şuviţe şi trase aer în piept . | |
|
| |
Daniel Stark
| Subiect: Re: Kiss me and say " Goodbye ! " Mier Sept 07, 2011 4:14 am | |
| Continua inca ceva vreme sa o patrunda marind ritmul , apoi iesi din ea.Se tranti pe pat langa ea , incercand sa respire normal ,desi nu prea avea cum , dar nu conta.O privi zambindu-i cald si trecandu-si un degete pe obrazul ei. | |
|
| |
Veronique Lebrun .
| Subiect: Re: Kiss me and say " Goodbye ! " Mier Sept 07, 2011 4:16 am | |
| Gemu încet şi închise ochii când acesta se trânti lângă ea . Zâmbi , simţindu - i degetele pe chipul ei şi îi înconjură talia cu braţul , punându - şi capul pe pieptul lui . Încercă să - şi regleze cât de cât bătăile accelerate ale inimii şi respiraţia , dar fără succes . Zâmbi dulce . | |
|
| |
Daniel Stark
| Subiect: Re: Kiss me and say " Goodbye ! " Mier Sept 07, 2011 4:21 am | |
| O inconjura cu bratul zambind si avand capul pe pieptul sau.Isi inchise ochii petnru cateva clipe , fiind calmd e aceasta data , fara sa mai spuna ceva.Era fericit , adica se simtea bine cu ea si nu avea de gand sa plece prea repede. | |
|
| |
Veronique Lebrun .
| Subiect: Re: Kiss me and say " Goodbye ! " Mier Sept 07, 2011 4:27 am | |
| Îşi puse un picior peste ale lui , chicotind slab şi se lipi mai mult de acesta , reuşind să se calmeze încetul cu încetul . Îşi trecu degetele pe pieptul lui , începând să traseze linii şi cercuri cu unghiile . | |
|
| |
Daniel Stark
| Subiect: Re: Kiss me and say " Goodbye ! " Mier Sept 07, 2011 4:32 am | |
| O lasa sa traseze linii si cercuri , nu il deranja cu absolut nimic.Priviea tavanul , lasand totul in urma si bucurandu-se de tanara cat de mult posibil.Ii mangia spatele schitand doar un zambet. | |
|
| |
Veronique Lebrun .
| Subiect: Re: Kiss me and say " Goodbye ! " Mier Sept 07, 2011 4:39 am | |
| Închise ochii , căscând uşor . Era obosită , nu mult , dar simţea nevoia de puţin somn . Vroia totuşi să facă o baie fierbinte şi apoi să doarmă şi după să lenevească restul zilei . Zâmbi amuzată de propriile - i gânduri şi îl privi . - Merg să fac baie , vi ? întrebă zâmbind dulce şi îl sărută pe obraz . | |
|
| |
Daniel Stark
| Subiect: Re: Kiss me and say " Goodbye ! " Mier Sept 07, 2011 4:57 am | |
| Dadu afirmativ din cap si se ridica odata cu ea.Isi intinse corpul plictisit , mai degraba obosit dar nu conta si cu pasi lenti se indrepta spre baie.Se rezema de chiuveta asteptand-o pe tanara. | |
|
| |
Veronique Lebrun .
| Subiect: Re: Kiss me and say " Goodbye ! " Mier Sept 07, 2011 5:02 am | |
| Se ridică din pat , acoperindu - şi trupul gol cu ceaşaful şi intră în baie , privindu - l . Îşi muşcă buza , apoi se apropie de cadă , dând drumul la apă peste a o umple . Se aşeză pe marginea ei , îndreptându - şi privirea spre Daniel şi zâmbi fermecător . | |
|
| |
Daniel Stark
| Subiect: Re: Kiss me and say " Goodbye ! " Mier Sept 07, 2011 5:09 am | |
| Ii zambi la randul sau si se apropei de ea.Isi puse mainile pe talia ei sarutand-o scurt pe buze.Nu mai avea ce sa comenteze , se simtea excelent cu ea. | |
|
| |
Veronique Lebrun .
| Subiect: Re: Kiss me and say " Goodbye ! " Mier Sept 07, 2011 5:15 am | |
| Îşi duse braţele după gâtul lui şi îi răspunse la sărut , muşcându - l de buză . Închise robinetul şi lăsă cearşaful jos , apoi intră în apa fierbinte . Oftă scurt , de plăcere , simţindu - şi trupul relaxat . Îl privi şi îi făcu semn să vină lângă ea . | |
|
| |
Daniel Stark
| Subiect: Re: Kiss me and say " Goodbye ! " Mier Sept 07, 2011 5:35 am | |
| Intra si el in apa calda , punandu-se langa ea si lasandu-si capul pe spate privind tavanul zambind.Se relaxa instantaneu , cand o simti langa el si cand simti apa calda , facandu-l sa zambeasca calm.Trebuia sa faca lucru asta mai des , era prea frumos sa nu o faca. | |
|
| |
Veronique Lebrun .
| Subiect: Re: Kiss me and say " Goodbye ! " Mier Sept 07, 2011 5:47 am | |
| Zâmbi şi se lipi cu spatele de pieptul lui , lăsându - şi capul pe umărul acestuia . Închise ochii , simţindu - se prea bine lângă el . Deschise ochii şi îl privi printre gene , muşcându - şi buza inferioară . Trase aer în piept şi îl sărută pe bărbie , zâmbind . | |
|
| |
Daniel Stark
| Subiect: Re: Kiss me and say " Goodbye ! " Mier Sept 07, 2011 5:56 am | |
| Isi lasa capul pe spate , avand un brat in jurul ei si zambi calm.Era obosit dar nu ii arata kucru acesta fiind prea incapatanat si orgolios sa faca acest lucru.Ii placea cand il saruta pe oriunde , se simtea bine. | |
|
| |
Veronique Lebrun .
| Subiect: Re: Kiss me and say " Goodbye ! " Mier Sept 07, 2011 6:58 am | |
| - Eşti atât de obosit şi totuşi te prefaci că totul e bine , spuse calmă şi clătină scurt din cap , privindu - l . Se întoarse în aşa fel încât acum era aşezată într - o parte , în braţele lui . Îşi puse o palmă pe pieptul lui , sărutându - l uşor , urcând lent spre gât . | |
|
| |
Daniel Stark
| Subiect: Re: Kiss me and say " Goodbye ! " Mier Sept 07, 2011 7:02 am | |
| -Asa sunt eu , obisnuit sa arat ca totul e bine , chiar daca e nu.spue oftand incet. Statea cu capul pe spate , privind tavanul usor obosit si incercand sa se mentina concentrat si sa nu adoarma pur si simplu. | |
|
| |
Veronique Lebrun .
| Subiect: Re: Kiss me and say " Goodbye ! " Mier Sept 07, 2011 7:10 am | |
| - Îţi faci ţie rău , spuse şi oftă scurt , privindu - l în ochi . Se ridică şi ieşi din cadă , uitându - se la el . Haide , te aşezi în pat şi te culci , adăugă după câteva clipe şi - şi acoperi trupul cu un prosop alb şi pufos . Îi întinse mâna , zâmbind fermecător . | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Kiss me and say " Goodbye ! " | |
| |
|
| |
| Kiss me and say " Goodbye ! " | |
|