Fratele meu era la job deci eu ramasesem singura acasa si nu-mi placea sa stau inchisa acolo, ma simteam captiva in pustiu daca stateam intre patru pereti. M-am imbracat cu un tricou lung si larg de culoare mov ce-mi trecea de fund, acoperindu-mi lenjeria intima de culoare neagra, nu-mi placeu hainele incomode, obijnuiam sa port lucruri cat mai lejere. M-am indreptat spre usa, incaltandu-ma cu o pereche de slapi albi, deschizand-o apoi cu miscari lente Am pasit pe holul lung pana la lift, coborand la parter si parasind blocul.
Razele soarelui ce stralucea mandru pe cer se revarsau asupra mea, incalzindu-mi treptat trupul inghetat. Era o zi frumoasa, tocmai buna pentru o plimbare.
Am ajuns in scurt timp la destinatie si anume: parcul. Erau multi oameni acolo, fiecare avea diverse activitati, majoritatea erau cu amici, rasetele si vocile lor rasunau puternic in mintea mea pentru ca eu eram singura, uram acest lucru, dar nu aveam de ales.
Am continuat sa urmaresc linia potecii pietruite, tinandu-mi privirea in jos, fara a mai da atentie lucrurilor ce se petreceu in jurul meu. Eram din nou pierduta in propria lume si ganduri.