Nochnoy dozor
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Kill or be Killed

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Loneliness...

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Hayes Abbigail

Hayes Abbigail

Data de înscriere : 04/09/2011

Loneliness... Empty
MesajSubiect: Loneliness...   Loneliness... EmptyLun Sept 05, 2011 2:23 am

Fratele meu era la job deci eu ramasesem singura acasa si nu-mi placea sa stau inchisa acolo, ma simteam captiva in pustiu daca stateam intre patru pereti. M-am imbracat cu un tricou lung si larg de culoare mov ce-mi trecea de fund, acoperindu-mi lenjeria intima de culoare neagra, nu-mi placeu hainele incomode, obijnuiam sa port lucruri cat mai lejere. M-am indreptat spre usa, incaltandu-ma cu o pereche de slapi albi, deschizand-o apoi cu miscari lente Am pasit pe holul lung pana la lift, coborand la parter si parasind blocul.
Razele soarelui ce stralucea mandru pe cer se revarsau asupra mea, incalzindu-mi treptat trupul inghetat. Era o zi frumoasa, tocmai buna pentru o plimbare.
Am ajuns in scurt timp la destinatie si anume: parcul. Erau multi oameni acolo, fiecare avea diverse activitati, majoritatea erau cu amici, rasetele si vocile lor rasunau puternic in mintea mea pentru ca eu eram singura, uram acest lucru, dar nu aveam de ales.
Am continuat sa urmaresc linia potecii pietruite, tinandu-mi privirea in jos, fara a mai da atentie lucrurilor ce se petreceu in jurul meu. Eram din nou pierduta in propria lume si ganduri.
Sus In jos
Dominique Lion

Dominique Lion

Loneliness... Empty
MesajSubiect: Re: Loneliness...   Loneliness... EmptyLun Sept 05, 2011 2:39 am

Near stătea lângă Lion căscând de fiecare dată când ofta . Părea să facă asta doar ca să îl enerveze pe roşcat . Tânărul s-a uitat urât la el , dar fără nici un succes . Bănuia că nu are nici un rost să se certe cu un câine atât de încăpăţânat ca şi Near . Luând chitara de pe banca pe care stătea a început să cânte o melodie compusă de el . Versurile erau foarte simple , reprezentau doar cuvintele pe care i le înşirau , cândva , toţi oamenii din jurul lui .
Sus In jos
Hayes Abbigail

Hayes Abbigail

Loneliness... Empty
MesajSubiect: Re: Loneliness...   Loneliness... EmptyLun Sept 05, 2011 5:35 am

M-am trezit la realitate cand un copil in jur de 5 ani se puse in fata mea si era cat pe-aci sa-l lovesc. M-am oprit, privindu-l curioasa, nu prea agreeam eu pustii, dar daca voiam puteam deveni prietena cu unul, dar nu fu cazul caci acesta o lua la fuga fara sa spuna nimic, nu l-am urmarit pentru ca nu era treaba mea.
Mi-am mai rotit privirea prin jur, observand ca oamenii nu erau insotiti doar de persoane ci si de animale, daca ma gandeam mai bine ar fi fost perfect sa am si eu unul. Tocmai treceam prin fata un roscat ce statea pe banca, iar langa el avea un catel. Tanarul incepu sa cante, era o melodie simpla, dar nu mi-a placut niciodata sa ma complic. Voiam sa ascult intreg cantecul, asa ca m-am asezat pe o banca din apropiere.
Sus In jos
Dominique Lion

Dominique Lion

Loneliness... Empty
MesajSubiect: Re: Loneliness...   Loneliness... EmptyMar Sept 06, 2011 1:16 am

Near văzu o fată blondă cu ochii albaştri ptrunzători care se aşezâ pe o bancă din faţa noastră . Se ridică şi , dând din coadă , se duse la ea şi se aşeză la picioarele ei , privind - o dulce . Lui Lion îi venea să meargă la el şi să îl lovească după cap . Adică pe el , stăpânul lui , cel care l - a hrănit de când era pui îl ignoră dar merge la o străină din prima ? Lăsă capul în jos şi continuă să cânte . Într - un mod indiscret schibă melodia cu " Copiliţă fără minte " .
Sus In jos
Continut sponsorizat

Loneliness... Empty
MesajSubiect: Re: Loneliness...   Loneliness... Empty

Sus In jos

Loneliness...
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Nochnoy dozor :: Moscova :: Parcul Gorki-
Mergi direct la: