Nochnoy dozor
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Kill or be Killed

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Cursed blood.

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
Hibari Kyouya

Hibari Kyouya

Data de înscriere : 05/09/2011

Cursed blood. Empty
MesajSubiect: Cursed blood.   Cursed blood. EmptyLun Sept 05, 2011 2:02 am

Cu pași lenți, calmi, Hibari înaintă pe acel coridor, neschițând un gest mai aparte. Purta un tricou alb, un alb imaculat și o pereche de blugi negri, având un hanorac pe el la fel de negru precum negura nopții. Avea mâinile în buzunarele blugilor și privi lung pe ferestră, fixând un anume punct. Ochii săi neobișnuiți de mari și de un negru atât de intens cercetau fiecare detaliu în parte, din fiecare zonă.
Din buzunarul hanoracului scoase un pachet de țigări, învârtindu-l pentru o clipă printre degetele lungi apoi se rezemă de perete. Își aprinse în scurt timp acel tutun, trăgând vicios din aceasta - era un obicei prost din partea lui, dar nu exagera într-o manieră atât de dependentă față de ele, doar îl liniștea în anumite clipe și totuși avea un aer misterios și atât de plăcut ; brunetul doar închise treptat ochii și se bucură în liniște de acea țigară.
Sus In jos
Mio Akiyama

Mio Akiyama

Cursed blood. Empty
MesajSubiect: Re: Cursed blood.   Cursed blood. EmptyLun Sept 05, 2011 2:06 am

- Unu, doi, trei....patru...cinci, oh...şase ! Şapte, opt şi ...atât !
Glasul catifelat, plăcut şi melodios al lui Mio se făcu auzit după câteva secunde. Urca scările mai mult ţopăind decât mergând , ţinându'şi mâna pe bară, în caz că s-ar fi împiediat - lucru ce nu era imposibil, ţinând cont de faptul că fata chiar era împedicată - .
Îşi muşcă buza inferioară şi se încruntă, oprindu'se pe hol. Trase aer adânc în piept, îşi trecu uşor mâna prin părul liber, ciufulit şi îşi coborâ privirea jucăuşă spre hainele ei. Purta o rochiţă neagră, simplă, puţin gotică.
Îl observă pe Hibari şi apoi simţi şi mirosul de tutun. Tuşi de câteva ori, apropiindu-se de el.
- Şti că nu e bine să fumezi ? îl întrebă, ducându'şi mâinile la spate.
Sus In jos
Hibari Kyouya

Hibari Kyouya

Cursed blood. Empty
MesajSubiect: Re: Cursed blood.   Cursed blood. EmptyLun Sept 05, 2011 2:25 am

El rămase rezemat de zidul rece și își fumă liniștit acea țigară, făcând din când în când cerculețe de fum în aer. Începu să bată ritmat cu piciorul în podea, un ritm destul de plăcut și nu enervant precum altele, încercând astfel să se gândească la o următoare melodie ce-ar putea să o compună, desigur - la chitară.
Nu după mult timp, simți prezența unei fete dar fără să-și întoarcă cumva chipul.
- Așa, și? spuse brunetul scurt dar pe un ton profund și atât de calm, un calm ce te-ar fi scos din sărite. Nu o privi pe fată, doar își fumă în continuare țigara, ce-i dădea un aer misterios chiar.
Sus In jos
Bianchi Cavallone

Bianchi Cavallone

Cursed blood. Empty
MesajSubiect: Re: Cursed blood.   Cursed blood. EmptyLun Sept 05, 2011 4:15 am

Nu departe de cei doi,se plimba pe holuri Bianchi cu o carte in mana.Inainta cu pasi lenti dar apasati fara sa vada pe unde se duce.Inspira la un momentdat aer adanc in piept, si simti cum se lovi de cineva.
-Vai! mari Bianchi ochii privindu-l pe tanarul din fata ei.Scuza-ma...nu am vrut! clatina din cap clipind de cateva ori.
Sus In jos
Hibari Kyouya

Hibari Kyouya

Cursed blood. Empty
MesajSubiect: Re: Cursed blood.   Cursed blood. EmptyLun Sept 05, 2011 4:19 am

Tocmai când își savură țigara liniștit și închise iar ochii, cineva dădu peste el. Noroc că nu-l dărâmase din picioare și o prinse de braț pe fată.
- Nici o problemă. spuse acesta scurt și calm, apoi le privi în parte pe fete și se rezemă iar liniștit de perete. După ce văzu că mai avea puțin de fumat acel tutun, în aruncă pe fereastră și își băgă mâinile în buzunarele blugilor.
Sus In jos
Bianchi Cavallone

Bianchi Cavallone

Cursed blood. Empty
MesajSubiect: Re: Cursed blood.   Cursed blood. EmptyLun Sept 05, 2011 4:30 am

-Sigur esti...bine?, il intreba roscata privindu-l atent.Isi dadu ghiozdanul jos bagandu-si apoi cartea inapoi.
Se simtea prost fata de el ca dadu peste el, plus ca era neatenta mai tot timpul.
-Bianchi Cavallone! intinse ea mana cu o urma de sfiala dar totusi zambi.
Sus In jos
Hibari Kyouya

Hibari Kyouya

Cursed blood. Empty
MesajSubiect: Re: Cursed blood.   Cursed blood. EmptyLun Sept 05, 2011 4:43 am

- Da, sunt. îi răspunse foarte relaxat Hibari, cercetând-o pentru câteva clipe cu privirea sa de un negru profund.
Se dezlipi încet de perete și îi privi mâna rozaliei pentru câteva clipe. Deși nu-i plăcea să dea mâna cu o fata chiar și atunci când făcea cunoștință, totuși o făcu în cele din urmă.
- Hibari Kyouya. se prezentă la rândul său, strângându-i prietenește mâna - așa.. ca pentru început apoi și-o retrase discret.
Sus In jos
Bianchi Cavallone

Bianchi Cavallone

Cursed blood. Empty
MesajSubiect: Re: Cursed blood.   Cursed blood. EmptyLun Sept 05, 2011 5:00 am

-Incantata...,clipi de cateva ori din ochii ei de un verde intens.Uhm...mergi in clasa de arte? isi puse ghiozdanul mai bine in spate indreptandu-se cu pasi marunti catre clasa.
Deschise usa larg,dar nu era nimeni.Ofta prelung uitandu-se cateva secunde pe fereastra.
Sus In jos
Continut sponsorizat

Cursed blood. Empty
MesajSubiect: Re: Cursed blood.   Cursed blood. Empty

Sus In jos

Cursed blood.
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Nochnoy dozor :: Campus :: Holuri/scari-
Mergi direct la: