Nochnoy dozor
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Kill or be Killed

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Un dus rece

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
Mattew Gatherbelt

Mattew Gatherbelt

Data de înscriere : 04/09/2011

Un dus rece - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Un dus rece   Un dus rece - Pagina 2 EmptyMier Sept 07, 2011 4:53 am

-Desigur. Am roşu. răspunse cu referire la vin . Nu era adeptul vinului alb , aşa că de ce să ţină acolo dacă lui nu-i plăcea? iar cel roşu? Cel roşu întotdeauna era favoritul lui.
-poate mai târziu? Oh deci tot o să fie! spuse rânjind scurt , mai punându-şi o sută de whiskey şi două cuburi de gheaţă în paharul lui şi într-un pahar delicat cu picior vinul fetei.
Aşeză paharele pe masă şi se aşeză şi el pe un fotoliu în faţa acesteia.
Doreşti? o întrebă întinzându-i pachetul de Black Devil negre , căci poate servea una. Îi plăceau femeile care fumau , erau mult mai atractive din punctul lui de vedere.
Îşi aprinse o ţigare trăgând un fum din aceasta.
Sus In jos
Katelin Asakura

Katelin Asakura

Data de înscriere : 03/09/2011

MesajSubiect: Re: Un dus rece   Un dus rece - Pagina 2 EmptyMier Sept 07, 2011 5:00 am

Lua o tigara din pachetul intins de baiat si zambi fermecator.Fuma de ceva vreme , si niciodata nu ia pasat cine ce zici.
-Am zis poate , nu am zis ca sigur o sa fac sex cu tine.ii spuse pastrandu-si zambetul pe buzele-i rosii.
Intinse mana dupa bricheta si o lua delicat de pe masa , aprinzandu-si tigara.A tras un fum , doua , trei zambind si lasandu-si capul pe spate dand incet fumul afara din plamanii ei.Isi intoarse din nou privirea spre el , privindu-l pur si simplu ,fara un motiv anume.
Sus In jos
Mattew Gatherbelt

Mattew Gatherbelt

MesajSubiect: Re: Un dus rece   Un dus rece - Pagina 2 EmptyMier Sept 07, 2011 2:04 pm

Nu era un obsedat de sex, era doar addicted. Dar nu sărea la orice tipă , putea fi şi romantic şi răbdător ceea ce vroia să revină , nu fusese aşa de când se ştia şi deşii îi plăcea oarecum stilul bitchy pe care îl ducea vroia să revină cel pe care îl admira toată lumea pentru ceea ce era , pentru muzica pe care o creea alături de trupa sa, pentru vorbele fermecătoare pe care le scoatea printre buzele roşiatice ,pentru tot.
- Şi câţi ani , Katelin? întrebă de curiozitate sperând ca răspunsul fetei să îi placă, da era cam pedofil în unele momente fiindu-i mai plăcut să aibă minore , dar nu refuza niciodată o majoră orice ar fi.
Sus In jos
Katelin Asakura

Katelin Asakura

MesajSubiect: Re: Un dus rece   Un dus rece - Pagina 2 EmptyMier Sept 07, 2011 2:09 pm

-Saptesprezece ani.spuse calma.
Lua cateva guri din lichidul rosiatic si zambi usor fermecatoare.Isi termina tigara repede , fumand destul de mult si stingand-o in scrumiera.Isi puse picior peste picior , privindu-l in continuare.
-Dar tu?intreba curioasa , fara sa il scape din priviri.
Poate avea de gand sa faca sex cu el , dar nu vroia sa fie atat de repede.Ii placea sa astepte si sa intinda rabdarea unora destul de mult , incat sa o priveasca urata , dar niciodata nu ii pasa.
Sus In jos
Mattew Gatherbelt

Mattew Gatherbelt

MesajSubiect: Re: Un dus rece   Un dus rece - Pagina 2 EmptyJoi Sept 08, 2011 1:09 pm

Trase un fum din ţigaretă şi o privi pe blondă un pic suspicios : sâni faini , fund mişto , minoră , fumătoare , băutoare de vin ... suna prea perfect , era ceva necurat la mişloc sigur!
-Dubios... cam cât îmi dai? întrebă curios încă continuând să fumeze din când în când mai luând o guriţă din whiskey.
Bune ţigăriile , erau bune mereu atunci când le simţeai nevoie ,deşii era mai bine să nu le simţi nevoia că aşa şi plămânii tăi nu le simte şi vei fi mai aersit prin interior.
Sus In jos
Katelin Asakura

Katelin Asakura

MesajSubiect: Re: Un dus rece   Un dus rece - Pagina 2 EmptyJoi Sept 08, 2011 2:08 pm

Chicoti incet cand ii auzi replica.Ei nu i se parea prea dubios , dar fie.Lua cateva guri de vin , zambind usor fermecatoare , ceea ce nu facea tot timpul.
-Hmm nousprezece?intreba curios.
Nu prea i se parea ca arata de mai mult , dar sigur era major asta stia.
-Apropo , ce e asa dubios?intreba curios , privindu-l si clipind des din gene.
Sus In jos
Mattew Gatherbelt

Mattew Gatherbelt

MesajSubiect: Re: Un dus rece   Un dus rece - Pagina 2 EmptyJoi Sept 15, 2011 12:57 am

Chicoti scurt şi scrumă ţigarea.
-Nouăsprezece? Wahh ~ ce tânăr sunt. Am 21. îi răspunse adăugând la sfârşit un zâmbet pripaş dar superb de adorabil.
-Dubios că eşti exact genul de fată pe care o ador. îi şopti mutându-se lângă ea , stingând ţigarea în scrumieră.
Sus In jos
Katelin Asakura

Katelin Asakura

MesajSubiect: Re: Un dus rece   Un dus rece - Pagina 2 EmptyJoi Sept 15, 2011 9:58 am

-Uhh ma simt flatata.spuse intorcandu-si privirea spre el.
Erau cam aproape , dar nu o deranja , mirandu-se ca avea 21 de ani.Nu arata nici de ii dadeai in cap de 21.Ofta incet si se aseza mai comod , picior peste picior privindu-l intr-un mod superb de provocator.Avea o problema doar cu anumiti baieti , dar cu el sigur avea de gand sa il provoace.Era genul careia ii placea sa se joace , dar niciodata nu merse mult mult prea departe.
Sus In jos
Mattew Gatherbelt

Mattew Gatherbelt

MesajSubiect: Re: Un dus rece   Un dus rece - Pagina 2 EmptyJoi Sept 15, 2011 10:07 am

Zâmbi scurt şi continuă să o privească, în mod surprinzântor nicio fată nu îl atrăsese atât de mult cum îl atrăgea ea. Avea ceva special şi îi plăcea asta , dar nu ştia , nu ştia ce e acel special. În mod sigur nu delăsarea ei cu greu.
-Îmi place că te laşi greu. îi spuse totuşi apropiindu-se mult mai aproape nereuşind să îşi stăpânească setea de ai simţi buzele moi şi o sărută.
Sus In jos
Katelin Asakura

Katelin Asakura

MesajSubiect: Re: Un dus rece   Un dus rece - Pagina 2 EmptyJoi Sept 15, 2011 10:09 am

Ramase surprinsa cand o saruta.Culmea ca ii raspunse la sarut, punandu-si o mana pe dupa gatul sau si zambind in sinea ei.O atragea destul de mult baiatul si oricum se lasa greu , ca asa era ea si asta facea tot timpul , ii placea sa il faca sa fiarba putin inainte sa faca mai multe.
Sus In jos
Mattew Gatherbelt

Mattew Gatherbelt

MesajSubiect: Re: Un dus rece   Un dus rece - Pagina 2 EmptyJoi Sept 15, 2011 10:15 am

Îşi strecură limba printre buzele ei , jucându-se cu a ei timp de un minuţel întreg , parcă nevrând să îi dea drumul în niciun mod. Îşi duse o până pe coapsa stângă trăgând mai înspre el , continuând să o sărute fără nicio problemă ci cu foarte multă plăcere.
Sus In jos
Katelin Asakura

Katelin Asakura

MesajSubiect: Re: Un dus rece   Un dus rece - Pagina 2 EmptyJoi Sept 15, 2011 10:17 am

Incepu sa se joace cu limba lui , muscandu-l usor de buza si trecandu-si limba peste locul muscat.Isi ridica incet , piciorul peste picioarele lui si lasandu-se trasa de el mai aproape , zambind in sinea ei.O innebunea de-a dreptul.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Un dus rece   Un dus rece - Pagina 2 Empty

Sus In jos

Un dus rece
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Nochnoy dozor :: Campus :: Dusuri-
Mergi direct la: