Nochnoy dozor
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Kill or be Killed

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Just junting

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
AutorMesaj
Alexander Parker
Admin
Alexander Parker

Data de înscriere : 03/09/2011

Just junting  Empty
MesajSubiect: Just junting    Just junting  EmptyDum Sept 04, 2011 2:10 am

• OOC: Luni , seara 11:00 p.m

BIC:Se tot foia in pat , de mai bine de jumatate de ora.Deja il enerva ca nu mai putea dormi , mai ales ca asta facuse toata ziua , dupa o noapte agitata si in care mai mult bause.Se ridica pana la urma din pat si isi intinse corpul , usor incordat.Merse in baie , iesind dupa vreo zece minute , doar intr-o pereche de blugi.Cu pasi lenti se indrepta spre dulap si isi lua un tricou negru si un hanorac peste , punandu-si gluga in cap.
    Iesi pe holul pustiu , fara sa dea prea mare importanta cuiva sau ceva , mai ales ca era singur pe acolo.La scurt timp , ajunse afara si o lua spre padure , avand mainile in buzunar.Sarea din copac in copac , simtind mirosul sangelui usor amarui , cum ii placea lui.Schita un zambet caracteristic lui si o lua spre acel loc , avand ochii asemenea sangelui.Nu mai conta acum cine ii iesea in cale , putea sa se hraneasca cu oricine fara sa ii pese macar o secunda in acel moment.
    Alerga printre copaci ca un nebun , vrand sa ajunga cat mai repede la locul cu pricina , sangele simtindu-se tot mai mult in aer , cu fiecare pas.
Sus In jos
https://initum-bellum.forumgratuit.ro
Rebecka Ryan .

Rebecka Ryan .

Just junting  Empty
MesajSubiect: Re: Just junting    Just junting  EmptyDum Sept 04, 2011 3:03 am

Nici nu stia de cand era rezemata de copacul acela si nici nu-si aducea aminte de cand se lovise, de cand se taiase si de cand ii alunecau firicele de sange. Ar fi dorit sa isi aduca aminte, dar nu putea, Nu putea ! Capul ii pulsa de durerere, de fapt tot corpul ii tremura, incat ea abea daca mai simtea ceva.
Rebecka scarsni din dinti si isi ridica privirera spre unii copacii cand auzi fosnetele frunzelor.
Sus In jos
Alexander Parker
Admin
Alexander Parker

Just junting  Empty
MesajSubiect: Re: Just junting    Just junting  EmptyDum Sept 04, 2011 3:19 am

• Ajunse in fata fetei si ochii lui de un rosu ca sangele o priveau cu pofta.O stia , dar pe moemnt nu mai conta.Isi trecu doua degete peste gatul ei si zambi calm.O prinse de talie si isi infipse coltii in gatul ei , fara sa mai stea pe ganduri , simtindu-i sangele cald si zambind.Continua sa ii bea sangele , desi stia ca ii face rau fetei.
Sus In jos
Rebecka Ryan .

Rebecka Ryan .

Just junting  Empty
MesajSubiect: Re: Just junting    Just junting  EmptyDum Sept 04, 2011 3:29 am

Tresari puternic si scoase un tipat ascutit cand ii simti dintii. Il stranse ca un biet copil de umar, incercand in zadar sa il dea la o parte caci nu mai suporta durerea. Incepu sa tremure si sa planga, refuzand la incercarile ei tampite de al indeparta de ea. Doamne, era Alexnader si aproape ca o seca de sange.
Sus In jos
Alexander Parker
Admin
Alexander Parker

Just junting  Empty
MesajSubiect: Re: Just junting    Just junting  EmptyDum Sept 04, 2011 3:47 am

• Se opri cand ii auzi tipatul.Se dadu in spate cativa pasi privind-o.Nu ii venea sa creada ca mai avusese un pic si o omorase , cum de nu isi daduse seama pe moment ca era ea.Isi duse doua degete spre chipul ei , stergandu-i lacrimile.
    -Imi ...imi pare rau Rebecka , nu am vrut.sopti ochii ei de un alabastru marin , devenind la normal.
Sus In jos
Rebecka Ryan .

Rebecka Ryan .

Just junting  Empty
MesajSubiect: Re: Just junting    Just junting  EmptyDum Sept 04, 2011 3:53 am

Nu ii mai simti coltii si durerea disparu incetul cu incetul. Suspina si isi intoarse privirea spre Alexander, respirand greu, poate prea greu, simtind cum aerul disparea si daca incerca sa il recupereze, el pleca si mai departe.
- Nu...nu e ...nimic, murmura soptit si ii zambi stins, apoi isi subtie buzele intr-o linie dreapta, iar chipul ii deveni palid si buzele vinetii.
Sus In jos
Alexander Parker
Admin
Alexander Parker

Just junting  Empty
MesajSubiect: Re: Just junting    Just junting  EmptyDum Sept 04, 2011 4:16 am

O privi.Simti pentru prima data vina si cum il ucidea incet incet.Isi apropie buzele de ale ei si o saruta scurt.
-Lasa-ma sa te transform , sa iti revi.ii sopti la ureche tinandu-si mana pe dupa talia ei , ca nu cumva sa pice.
Nu simtise in viata lui acest sentiment si il omora pur si simplu , pe dinauntru facandu-l sa vrea sa o salveze cu orice pret.

OOC: merg sa fac dus , postez dupa
Sus In jos
Rebecka Ryan .

Rebecka Ryan .

Just junting  Empty
MesajSubiect: Re: Just junting    Just junting  EmptyDum Sept 04, 2011 4:21 am

Clatina incet din cap si il privi printre gene, avand ochii intre-deschisi. Nu dorea sa o transforme, dar nici nu dorea sa moara. Isi trecu limba peste buze, ii raspunse la sarut incerca din rasputeri sa nu inchida ochii, desi isi simtea ploapele din ce in ce mai grele si trupul moale, era fara vlaga.
- Sa fiu vampir ? sopti pe un glas tremurat, privindu-l. Bine...murmura si zambi stins.

OOC: baie placuta! ^^
Sus In jos
Alexander Parker
Admin
Alexander Parker

Just junting  Empty
MesajSubiect: Re: Just junting    Just junting  EmptyDum Sept 04, 2011 4:29 am

-Esti sigura , sigura?odata ce te transform nu mai am cum sa te fac la loc.ii sopti calm si ezitand totusi.
Nu stia daca era bine sa o transforme , mai ales ca era vrajitoare si nu vroia ca sa o omoare din gresala desi stia sa transforme pe cineva , doar de aceea era sange pur nu?
Sus In jos
Rebecka Ryan .

Rebecka Ryan .

Just junting  Empty
MesajSubiect: Re: Just junting    Just junting  EmptyDum Sept 04, 2011 4:40 am

- Sunt, la dracu...Nu vreau sa mor in chinuri ! se incrunta incet, simtind cum bataile inimii deveneau mai rare. Mari ochii si trase aer adanc in piept. Intinse mana incet spre el, avand degetele usor rasfirate si il ruga din priviri parca sa o trasnforme mai repede, caci simtea cum murea incetul cu incetul si nu ii placea deloc sentimentul acesta.
Sus In jos
Alexander Parker
Admin
Alexander Parker

Just junting  Empty
MesajSubiect: Re: Just junting    Just junting  EmptyDum Sept 04, 2011 9:37 am

• -O sa te doara si cateva ore bune o sa fii in chinuri.ii spuse.
    Isi ridica incheietura si isi baga coltii lasand sangele lui sa i se prelinga pe mana.Isi duse incheietura la gura fetei , dandu-i din sangele lui , doar asa putea sa o transforme in vampir , mai ales ca el era unul pur.Fiind nascut vampir si oprindu-se la nousprezece ani.
Sus In jos
Rebecka Ryan .

Rebecka Ryan .

Just junting  Empty
MesajSubiect: Re: Just junting    Just junting  EmptyDum Sept 04, 2011 11:35 am

Îi gustă sangele cu sete, il supse si il prinse cu varfurile degetelor de mana, in timp ce inchidea ochii. Simtea, cum incetul cu incetul, organismul ei se schimba sau ceva de genul acesta, caci nu isi dadea seama ce simtea cu adevarat. Si pe langa asta, inima ei aproape ca se mai orpise din a mai batea, iar asta ii dadea o senzatia tampita.
Sus In jos
Alexander Parker
Admin
Alexander Parker

Just junting  Empty
MesajSubiect: Re: Just junting    Just junting  EmptyDum Sept 04, 2011 11:52 am

Isi retrase intr-un final incheietura din mana fetei , din cauza ca bause cam mult sange si el era slabit.Pana la urma trebuia sa reuseasca sa o duca de acolo si sa se hraneasca din nou , noroc ca avea sange in pungile de la banca de sange de la spital.O lua in brate , sa fie sigur ca fata nu cade si astepta din orice moment tipetele ei , simtind cum organismul ei se schimba incet , incet.
Sus In jos
Rebecka Ryan .

Rebecka Ryan .

Just junting  Empty
MesajSubiect: Re: Just junting    Just junting  EmptyDum Sept 04, 2011 11:56 am

Isi ridica privirea spre el. Nu stia de ce, dar un val de durere o lovi din plin, incat o facu aproape sa urle. Se incrunta si il prinse pe Alexander de tricou, marind ochii. O durea al dracului de tare, o durea si ea nu stia motivul. Fiindca nu avusese rude transformate in vampiri si nici nu fusese de fata cand se intamplase asa ceva.
- Ma....ma doare, murmura si ii stranse si mai tare tricoul in pumn, abtinandu-si un tipat.
Sus In jos
Alexander Parker
Admin
Alexander Parker

Just junting  Empty
MesajSubiect: Re: Just junting    Just junting  EmptyDum Sept 04, 2011 12:00 pm

-Este normal , eu ti-am zis.In cateva ore durerea va disparea si vei vrea sa te hranesti si aici intervin eu.spuse calm privind inainte.
Stia ca se purta rece de aceasta data , dar nu spuse nimic si conitnua sa mearga mai departe , ajungand in scurt timp la camin.Urca in camera lui si o lasa pe fata pe pat.Merse in bucatarie si isi turna intr-un pahar lichidul rosiatic , ducand doua pungi cu el.Se aseza pe scaun langa pat asteptand , in timp ce termina paharul si puse altul si tot asa.
Sus In jos
Rebecka Ryan .

Rebecka Ryan .

Just junting  Empty
MesajSubiect: Re: Just junting    Just junting  EmptyDum Sept 04, 2011 12:05 pm

- Alexander...ii sopti numele. Il repeta de zeci de ori, printre tipetele ce urmara si tremuratul incontrolabil. Doamne, acum voia sa moara ! Nu mai suporta si isi simtiea buzele uscate si gatul la fel. Ii era sete, dar nu dorea apa. Nu, apa nu ar fi multumit'o in acel moment de plina agonie.
- Vreau...vreau...nu putea vorbi. Nu stia sa spuna acel cuvant asa de important acum, ii statea pe limba dar nu il putea pronunta.
Sus In jos
Alexander Parker
Admin
Alexander Parker

Just junting  Empty
MesajSubiect: Re: Just junting    Just junting  EmptyDum Sept 04, 2011 12:34 pm

-Nu e momentul acum.ii spuse terminand al doilea pahar si continua cu inca vreo patru pana ce termina fata transsformatul.
Nu spuse nimic si doar tacu dand pahar dupa pahar fara sa stea prea mult pe ganduri privind aiurea inainte.
Sus In jos
Rebecka Ryan .

Rebecka Ryan .

Just junting  Empty
MesajSubiect: Re: Just junting    Just junting  EmptyDum Sept 04, 2011 12:41 pm

- Alexander, te...rog....te rog, murmura soptit, pe un ton tremurat si il privi cu privirea stralucind intr-un fel stins, dar aparte.
Intinse mana spre el, incercand sa se miste, dar inceta imediat cand isi simti trupul greu. Nu stia daca terminase chinurile, cert era ca durerea aceea groaznica se mai calmase.
Sus In jos
Alexander Parker
Admin
Alexander Parker

Just junting  Empty
MesajSubiect: Re: Just junting    Just junting  EmptyDum Sept 04, 2011 12:46 pm

-O sa fi bine , mai dureaza zece minute.spuse calm.
Termina tot sangele ce il duse in camera si acum fata se va putea hrani din el cand va vrea , deoarece stia ca o va lua razna intr-un fel cand va simti sangele lui pulsand in vene.O privi asteptand si asteptand plictisit deja.
Sus In jos
Rebecka Ryan .

Rebecka Ryan .

Just junting  Empty
MesajSubiect: Re: Just junting    Just junting  EmptyDum Sept 04, 2011 12:52 pm

Brusc, deschise larg ochii si il privi pe Alexander atenta. Intinse mana spre el mai bine, se ridica in sezut cu greu si se simti cu totul alta. Ochii ei devenira un rosu aprins, iar ea isi cobora privirea catre gatul tanarului.
- Acum pot ? il intreba pe un ton mieros, dulce si convingator, in timp ce isi trecea limba peste buze.
Sus In jos
Alexander Parker
Admin
Alexander Parker

Just junting  Empty
MesajSubiect: Re: Just junting    Just junting  EmptyDum Sept 04, 2011 12:55 pm

-Incearca si ai sa vezi.spuse dand din umeri.
Stia ca tanara va sarea pe el din moment in moment si parca astepta lucru acesta.O privea atent si se vedea ca era schimbata destul de tare dar tot buna la pat era pentru el , fiind o joaca mai mult desi o transformase in vampir.
Sus In jos
Rebecka Ryan .

Rebecka Ryan .

Just junting  Empty
MesajSubiect: Re: Just junting    Just junting  EmptyDum Sept 04, 2011 12:58 pm

Nici nu astepta sa termine propozitia, ca deja sari pe el. Isi trecu picioarele dupa braul lui, isi puse o mana dupa gat si cealalta pe piept, dorindu-i atat sangele cat si pe el, fiind un fel de copil mic si rasfatat ce nu se satura niciodata de acadele.
Isi infipse coltii in gatul lui si inchise ochii, sanii ei find presati de pieptul lui. Isi dadea seama, acum, ca tinea la tipul asta. Ajunsese sa tina ca idioata la unul care o dezvirginase imediat ce o cunoscuse.
Sus In jos
Alexander Parker
Admin
Alexander Parker

Just junting  Empty
MesajSubiect: Re: Just junting    Just junting  EmptyDum Sept 04, 2011 1:03 pm

Isi puse mainile pe dupa talia ei icnind incet cand isi baga coltii in gatul lui.Nu stia ce simte pentru fata asta , dar stia ca era ceva ce nu simtise pana acum , dar era prea orgolios sa ii spuna ca tine la ea , doar deaia o si transformase pana la urma.
-Usor iubito , usor.ii spuse simtind placere.
Sus In jos
Rebecka Ryan .

Rebecka Ryan .

Just junting  Empty
MesajSubiect: Re: Just junting    Just junting  EmptyDum Sept 04, 2011 1:05 pm

Il auzi spunandu-i iubito. Ii placu, avu senzatia ca acel cuvant dansa in aer. Il asculta, incercand din rasputeri sa nu mai ia sangele cu atata pofta animalica, ci mai...lent, intr-un mod mai placut pentru amandoi.
Il stranse usor de tricou, apoi isi baga mana sub el, continuand sa se hraneasca, sincera sa fie, adora gustul sangelui lui Alexander.
Sus In jos
Alexander Parker
Admin
Alexander Parker

Just junting  Empty
MesajSubiect: Re: Just junting    Just junting  EmptyDum Sept 04, 2011 1:09 pm

Era excitat asta era clar , dar il seca incet incet de sange daca continua in acel hal sa ii bea sangele.Nu ii displacea dar totusi vroia sa o lase mai usor.Isi baga mana pe sub tricoul ei desfacandu-i sutienul si punandu-si apoi mainile pe fundul ei , tragand-o mai aproape.
Sus In jos
Continut sponsorizat

Just junting  Empty
MesajSubiect: Re: Just junting    Just junting  Empty

Sus In jos

Just junting
Sus 
Pagina 1 din 2Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Nochnoy dozor :: Out of city :: Padure-
Mergi direct la: